• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Στη “Φωτογραφία” της Αγγελικής Χυτήρη το Α’ βραβείο του Ρ.Ι.Κ.

January 18, 2022 3735



ΠΗΓΗ: Λυκούργος Σκιαδόπουλος - ert.gr

Στο ραδιοφωνικό θεατρικό έργο “ Η Φωτογραφία” της Κερκυραίας Αγγελικής Χυτήρη απονεμήθηκε το Α΄ Βραβείο του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (ΡΙΚ).

Πρόκειται για ένα “πρωτότυπο έργο με ολοκληρωμένους χαρακτήρες που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος”. Στο έργο δεν υπάρχουν “καλοί” και “κακοί” αλλά άνθρωποι που υποφέρουν ζώντας με τις ενοχές, τις εμμονές και τα κρυμμένα μυστικά τους. Θύματα και θύτες εναλλάσσουν τους ρόλους τους και η αλήθεια μοιάζει να είναι μόνο θέμα οπτικής.

“ Η Φωτογραφία” θα μεταδοθεί από το Α΄ Πρόγραμμα Ραδιοφώνου του ΡΙΚ στις 7 το απόγευμα στις 31 Ιανουαρίου 2022.

Μπορείτε να το ακούσετε ζωντανά από την ιστοσελίδα του ΡΙΚ www.cybc.com.cy ή να το ακούσετε και να το κατεβάσετε πηγαίνοντας στο AUDIO ON DEMAND και ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ όπου θα ανέβει μερικές μέρες αργότερα.

Η Αγγελική Χυτήρη γεννήθηκε και ζει στην Κέρκυρα. Είναι εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Δημιουργική Γραφή. Γράφει διηγήματα, νουβέλες, θεατρικά έργα και κινηματογραφικά σενάρια. Ανεξάρτητα από το είδος γραφής, το κίνητρο είναι πάντα το ίδιο: η εξερεύνηση των πιο σκοτεινών κομματιών της ανθρώπινης κατάστασης. Έργα της έχουν διακριθεί και βραβευθεί σε διαγωνισμούς και έχουν δημοσιευτεί σε συλλογικές εκδόσεις και στο διαδίκτυο.

“Η Φωτογραφία” είναι το 4ο ραδιοφωνικό θεατρικό έργο της συγγραφέως που μεταδίδεται από το ΡΙΚ. Το έργο της, «Της νύφης τα λιθάρια» που διαπραγματεύονταν έναν Κερκυραϊκό θρύλο είχε επίσης βραβευτεί και μεταδόθηκε από το ΡΙΚ το 2020, ενώ το έργο ¨”Χωρισμοί” μεταδόθηκε τις 27/12/2021 και βρίσκεται αναρτημένο στο AUDIO ON DEMAND

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search