Print this page

Η απάντηση του εκπαιδευτικού - αγωνιστή Κ. Κορδάτου για την ποινή των 5.699 ευρώ: "Δεν μετανιώνω για τίποτα"!

January 22, 2022 367
Περήφανη  απάντηση του εκπαιδευτικού - αγωνιστή Κ. Κορδάτου που για μια ακόμα φορά βρέθηκε στο στόχαστρο από την εκδικητική μανία  του διοικητικού μηχανισμού της εκπαίδευσης και  τιμωρήθηκε με ποινή 5.699 ευρώ! για την τηλεκπαίδευση εργαστηρίων – ύστερα από 8 μήνες.  "Δεν μετανιώνω για τίποτα"!
 
Αναλυτικά η απάντηση:
 
ΣΧΟΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ
"Δεν μετανιώνω για τίποτα"
Τηλεκπαίδευση για εκμάθηση ειδικότητας στην Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση σε κάθε εκπαιδευτική δομή εξ αντικειμένου (για τους γνωρίζοντες) δεν γίνεται. Χωρίς φυσική παρουσία των μαθητών - φοιτητών στα εργαστήρια, δεν πρόκειται για εργαστηριακή εξάσκηση, βασικών και επαναλληπτικων δεξιοτήτων. Για κάτι άλλο ίσως (!)
Αν αυτό ήταν δυνατόν τότε κακώς δαπανούνται μεγάλα ποσά για την οργάνωση και εγκατάσταση σχολικών εργαστηρίων, όπως αυτά της βιομηχανικής παραγωγής, Βραχιάς διάρκειας.
Δεν νοείται
Εργαστηριακό μάθημα στην οθόνη του Η/Υ η από το τηλέφωνό δεν θα κάνω ποτέ, γιατί δεν υπάρχει πεδίο εφαρμογής του αναλυτικού προγράμματος της ειδικότητας μου ( Μηχανολογία εφαρμογών)!!!
-----------------------
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, όσον αφορά τη Αιολη πράξη περικοπής μισθών για δήθεν απουσίας από την υπηρεσία, είναι ύβρις στον τεχνικό πολιτισμό.
---------------------------------------
Δυστυχώς μια δυστοπικη "περισπουδαστη" (στα γεράματα) προσωπικότητα, κατάφερε να υπηρετεί έναν αρωστο ναρκισσισμό της σε βάρος κυρίως μιας εκπαιδευτικής δομής.
------------------------------------
Άρπαξε τη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας και το δωρεάν τηλέφωνο της υπηρεσίας και απειλεί "θεούς και δεμονες" (στη περίπτωση Προέδρους ΕΛΜΕ, μετά την ΠΕΤΕΕΜ), γιατί εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον εχθρό της.
Σε αυτόν δηλαδή που θυσιάστηκε να γίνει το σχολείο και "αντί το Μάνα, έλαβε χολή". Τωρα στρογγυλοκάθεται στις ανέσεις των γραφείων, που αυτός έφτιαξε και μάλιστα τον συκοφαντεί νυχθημερόν.
------------------------------------;
Στο σύστημα της κατάπτωσης αξιών, θεσμών και οραμάτων, η φαιδρα πορτοκαλαια, δυστυχώς φαντάζει ως το "ενδεδειγμένο* φρούτο της εποχής μας.
-----------------------------------
Απαντώ σε όλους τους σκοτεινούς κύκλους με τα λόγια ενός ανθρώπου που τον θυμούνται αυτοί που τους ανήκει:
«Δεν τους συγχωρώ τους βασανιστές μου.
Αν το κάνω σημαίνει ότι τους δίνω το ελεύθερο να το ξανακάνουν»
Περικλής Κοροβεσης (1941-2020)
αφιερωμένο στους άνευρους και γλυκανάλατους βολεμένους μικροαστούς που βολεύονται στο "λίγο" του ουρανού και της ζωής . . . . . . . γιατί όπως λέει και ο ποιητής ( Νικήτας Καυκιός - ψυχολόγος) : Συγχωρώ δεν σημαίνει αποδέχομαι τον άλλο άνευ όρων και υποχωρώ συνεχώς ώστε να ικανοποιώ τις ανάγκες και τις προσδοκίες του.
Συγχωρώ σημαίνει εκτιμώ και σέβομαι την ιδιαιτερότητα του άλλου ενώ παράλληλα του βάζω όρια.
Αγαπώ αλλά παράλληλα αμύνομαι και οριοθετώ ώστε ο άλλος να μην με τραυματίζει κατ' επανάληψη.
Είναι αναγκαίο να προστατεύω τον εαυτό μου. Διότι μόνο αν αισθάνομαι καλά μπορώ να αγαπώ πραγματικά.
ΦΩΤΌ: Ένα από τα πολλά πρωινά αποκλεισμένος από το χώρο εργασίας μου, όπου η διοίκηση της εκπ/σης δεν είδε τίποτε, αδιαφορωντας για τους εκπαιδευτικούς και την συρρίκνωση του σχολείου.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.