• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Ανοιχτή επιστολή στον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Λέσβου

January 26, 2022 269

 

Προς:
Διευθυντή Δ.Δ.Ε Λέσβου

                                                                        Μύρινα, 25 Ιανουαρίου 2022

Ανοιχτή επιστολή στον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Λέσβου

Κύριε Θεοφανέλλη Τιμολέων,

Με αφορμή τη χθεσινή προφορική εντολή σας προς τους/τις διευθυντές/ριες των σχολείων της Λήμνου να σας ενημερώσουν εγγράφως τόσο για τους/ις εκπαιδευτικούς που δεν έκαναν μάθημα μέσω webex, όσο και για τους λόγους μη παροχής τηλεκπαίδευσης, σας στέλνω αυτήν την επιστολή, προκειμένου να σας ενημερώσω ‘’αυτοπροσώπως’’ ότι χθες δεν παρείχα τηλεκπαίδευση.

Οι λόγοι για τους οποίους δεν έκανα τηλεκπαίδευση είναι ότι αφενός αδυνατώ να τηλε-εργαστώ από τον χώρο της οικείας μου, αφετέρου η σχολική μονάδα στην οποία εργάζομαι, δεν λειτούργησε για λόγους ασφαλείας μαθητών/ριών και διδασκόντων/ουσών (δείτε εδώ τη σχετική απόφαση του Δήμου Λήμνου).

Κύριε προϊστάμενε, αντί να παίζετε το χαλασμένο τηλέφωνο με τους διευθυντές και τις διευθύντριες των σχολείων, μέσω άτυπων-προφορικών εντολών, θα ήταν πιο ηθικό και τίμιο (η τιμιότητα μάλιστα συγγενεύει με την τιμή που εμπεριέχεται στο όνομά σας) να είχατε αποστείλει εγγράφως την οποιαδήποτε εντολή, αναλαμβάνοντας έτσι και την ευθύνη να υποχρεώσετε τους εκπαιδευτικούς είτε να εργαστούν από το σπίτι τους, είτε να μεταβούν στα (κλειστά με απόφαση του Δήμου) σχολεία, προκειμένου να παρέχουν τηλεκπαίδευση.

Τέλος, θα σας πρότεινα, αντί να αναλώνεστε σε ένα κυνήγι μαγισσών εν μέσω κακοκαιρίας, ασκώντας πίεση στους/ις συναδέλφους σας, διευθυντές/ριες και εκπαιδευτικούς, να πιέσετε όλους όσοι είναι ιεραρχικά ανώτεροί σας, ώστε να μεριμνήσουν να καλυφθούν άμεσα τα κενά σε διδακτικό προσωπικό, που εξακολουθούν να υπάρχουν στο ΕΠΑΛ Μύρινας, καθώς και στα υπόλοιπα σχολεία της Λήμνου.

Με εκτίμηση

Αθανάσιος Φατής, Εκπαιδευτικός στο ΕΠΑΛ Μύρινας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« June 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search