• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Δεν κάνουμε τηλε- «εκπαίδευση» από το σπίτι, δε μεταβαίνουμε σε κλειστά σχολεία

January 27, 2022 131

Δεν κάνουμε τηλε- «εκπαίδευση» από το σπίτι, δε μεταβαίνουμε σε κλειστά σχολεία

Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, τα σχολεία θα είναι κλειστά και αύριο Πέμπτη 27/1 και την Παρασκευή 28/1. Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στους συναδέλφους τα εξής:

● Οι εκπαιδευτικοί δεν υποχρεούμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες τηλε-«εκπαίδευσης» από το σπίτι μας. Συν τοις άλλοις, υπάρχει και σχετική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων των ΕΛΜΕ στις 16/10/21, σύμφωνα με την οποία «Η ΓΣ των Προέδρων αποφάσισε η τηλεκπαίδευση να διενεργείται αποκλειστικά από τον χώρο των σχολείων με εξοπλισμό που θα παράσχει η υπηρεσία. Καλούμε όλους και όλες τους/τις εκπαιδευτικούς κάθε φορά που απαιτείται από αυτούς/ές να παράσχουν υπηρεσίες τηλεκπαίδευσης να παρουσιάζονται στο σχολείο τους και να απαιτούν τον απαραίτητο χώρο, εξοπλισμό και σύνδεση από την υπηρεσία».

● Η τηλε- «εκπαίδευση» δεν αποτελεί εκπαιδευτική διαδικασία. Δεν τη νομιμοποιούμε. Ότι γίνει αυτές τις 2 μέρες θα ξαναγίνει στην τάξη γιατί το ρεζίλι με τα κινητά με ακούς σε ακούω δεν είναι μάθημα.

● Τα σχολεία είναι κλειστά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας. Επειδή τα ατυχήματα δεν κάνουν διακρίσεις, τα σχολεία έκλεισαν για όλους, προφανώς και για τους εκπαιδευτικούς,

● Το έγγραφο Κόπτση δεν αναφέρεται σε υποχρέωσή μας να μεταβούμε στα σχολεία μας και μάλιστα κλειστά.

● Υπάρχουν συνάδελφοι και συναδέλφισσες που δεν μπορούν και να ήθελαν, να μεταβούν στα σχολεία, λόγω παγετού σε περιοχές που διαμένουν.

● Υπάρχουν συνάδελφοι και συναδέλφισσες που έχουν παιδιά και χωρίς άδειες ειδικού σκοπού δεν μπορούν και να ήθελαν, να μεταβούν στα σχολεία

Με βάση τα παραπάνω, καλούμε τις/τους συναδέλφισσες/ους να ενημερώσουν τις διευθύνσεις των σχολείων τους για την αδυναμία πρόσβασής τους στα – κλειστά έτσι κι αλλιώς - σχολεία τους και για την αδυναμία τους, επίσης, να κάνουν τηλε-«εκπαίδευση» από το σπίτι τους.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ συμμετέχει στην

ΕΛΜΕ Πειραιά: Εκλογική διακήρυξη, υποψήφιοι της Ενότητας Αντίστασης  Ανατροπής

ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Γενάρης 22

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« May 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search