• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Γονείς: Πανελλαδική κινητοποίηση ενάντια σε Τράπεζα Θεμάτων και Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής Τετάρτη 11/5

May 05, 2022 378



Σε πανελλαδική κινητοποίηση με αίτημα την κατάργηση της Τράπεζας Θεμάτων και της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής καλεί η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας.

Η ΑΣΓΜΕ καλεί σε πανελλαδική κινητοποίηση την Τετάρτη 11/5.

Αναλυτικά το κάλεσμα:

Για μια ακόμα φορά το Υπουργείο Παιδείας κωφεύει στα αιτήματα του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας για την κατάργηση της Τράπεζας θεμάτων και της ΕΒΕ.

Και αυτήν την σχολική χρονιά …….


… υπήρξαν σημαντικά μαθησιακά κενά λόγω της τηλεκπαίδευσης τα προηγούμενα χρόνια, τα οποία το ΥΠΑΙΘ αρνήθηκε να καλύψει με επιπλέον ενισχυτική διδασκαλία.

… υπήρξαν σημαντικά κενά εκπαιδευτικών με την μη έγκαιρη τοποθέτηση αναπληρωτών από την αρχή της χρονιάς. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν μαθήματα που δεν έχουν διδαχθεί λόγω έλλειψης εκπαιδευτικών.

… με την εφαρμογή της 2ης και 3ης ανάθεσης, έχει καταργηθεί η ισότιμη παροχή γνώσης στους μαθητές, αφού βιολόγοι καλούνται να διδάξουν Φυσική, φυσικοί Μαθηματικά κτλ.

… με την εφαρμογή του πρωτόκολλου-λάστιχου για το κλείσιμο του τμήματος αν νοσήσει το 50%+1 των μαθητών, τα περισσότερα τμήματα λειτούργησαν με συνεχείς απουσίες παιδιών, με αποτέλεσμα η ύλη να έχει διδαχθεί αποσπασματικά στο σύνολο σχεδόν των μαθητών.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ως ΑΣΓΜΕ συμμετέχουμε στην πανελλαδική κινητοποίηση την Τετάρτη 11/5/2022 και καλούμε τις Ομοσπονδίες, τις Ενώσεις, και τους Συλλόγους Γονέων να διεκδικήσουμε μαζικά και αγωνιστικά να μην δώσουν ούτε φέτος τα παιδιά μας εξετάσεις με την Τράπεζα Θεμάτων και την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search