Print this page

Καταγγελίες σε βάρος δασκάλου στα Χανιά για ξυλοδαρμό των μαθητών του

May 13, 2022 531
Καταγγελίες σε βάρος δασκάλου στα Χανιά για ξυλοδαρμό των μαθητών του 

 

 

Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν σε σχολείο στα Χανιά με σοβαρές καταγγελίες για δάσκαλο δημοτικού σχολείου να βλέπουν το φως της δημοσιότητα

Με σημάδια στα χέρια και την πλάτη επέστρεψε σπίτι του 10χρονος μαθητής, όπως αποκάλυψε η μητέρα του μιλώντας στο MEGA.

«Πήγα να τον πιάσω και μου λέει ''α πονάω''. Τον ρώτησα τι έπαθε ''ε ο δάσκαλος'' μου είπε. Τον έπιασε σφιχτά και τον σήκωσε στον αέρα από τα πλευρά», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα. 

 
paidi-melanies.jpg

Είχε προηγηθεί το ξέσπασμα του νεαρού δασκάλου, σύμφωνα με μαρτυρίες, σε μια συμμαθήτρια του αγοριού.

«Την πετάει στο θρανίο και την τσιμπάει και μετά πιάνει τον γιο μου από τα πλευρά και είναι γεμάτο μελανιές το παιδί» προσθέτει η μητέρα.

Από την πλευρά του ο πατέρας της 10χρονης αναφέρει πως μόλις έμαθε για το περιστατικό ρώτησε την κόρη του αν αληθεύει. «Με το που το έμαθα εγώ αυτό ρώτησα τη μικρή αν όντως ισχύει και μου λέει ''ναι έχει ξαναγίνει κι άλλα μας έχει κάνει". Δεν γνωρίζω για ποιον λόγο δεν το είπαν τα παιδιά ίσως επειδή φοβόντουσαν επειδή τα μάλωνε γιατί δεν ήταν φρόνιμα».

Για τα περιστατικά έγινε αναφορά στη Διεύθυνση του σχολείου από τους γονείς. Όπως υποστήριξε ένας εκ των γονέων στο Flashnews.gr η διεύθυνση του είχε πει τότε ότι είχε ήδη κινήσει διαδικασίες και είχε λάβει τα μέτρα της. Πράγματι, ο δάσκαλος μετά την παρέμβαση που έγινε ζήτησε συγγνώμη από όλα τα παιδιά της τάξης και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το συγκεκριμένο σχολείο.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.