• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Κινητοποίηση των εκπαιδευτικών στη Θεσσαλονίκη ενάντια στην PISA

May 16, 2022 104
Κινητοποίηση των εκπαιδευτικών σωματείων σήμερα στις Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, ενάντια στις εξετάσεις PISA στην Στ΄ Δημοτικού και Γ' Γυμνασίου που προωθούν τον ανταγωνισμό, την αξιολόγηση και κατηγοριοποίηση των σχολικών μονάδων και οδηγούν στην ιδιωτικοποίηση-διάλυση της Δημόσιας Εκπαιδευσης.
 
Και την ίδια ώρα που χιλιάδες εκπαιδευτικοί δηλώνουν συμμετοχή στην στάση εργασίας. απεργία των Εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών και Σωματείων και χιλιάδες γονείς με την αποχή των παιδιών τους πετούν στα σκουπίδια την "εκπαιδευτική" πολιτική της, η υπουργός που μισούσε τη μόρφωση Ν. Κεραμέως, με μια προσφυγή που βρίθει από φασιστικού τύπου διατυπώσεις και συνολική αμφισβήτηση του δικαιώματος στην απεργία για τους εκπαιδευτικούς και όλους τους εργαζόμενους, επιδιώκει να βγάλει τις στάσεις παράνομες.
 
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! Με νέες κινητοποιήσεις που οφείλουν να κηρύξουν ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΑΔΕΔΥ, με συμμετοχή στις ήδη προκηρυγμένες στάσεις εργασίας των Σ.Ε.Π.Ε.-ΕΛΜΕ, βροντοφωνάζουμε ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ PISA!!! ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!