• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Αναμενόμενη απόφαση: Παράνομη και καταχρηστική η στάση εργασίας των ΔΟΕ - ΟΛΜΕ - Κανονικά η στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ για την ακύρωση τηw PISA

May 17, 2022 528



Όταν εδώ και χρόνια έχει στηθεί ολόκληρη βιομηχανία έκδοσης αποφάσεων που κηρύσσει παράνομη και καταχρηστική σχεδόν κάθε απεργία των εργαζομένων, όταν γίνεται προσφυγή από την κυβέρνηση, θεωρείς αναμενόμενη την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών σήμερα που κήρυξε παράνομη και καταχρηστική τη στάση εργασίας των ΔΟΕ - ΟΛΜΕ ενάντια στις εξετάσεις Pisa.

Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός Παιδείας είχε καταθέσει αγωγή για μια ακόμα φορά ζητώντας από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών να αναγνωρίσει ως παράνομη και καταχρηστική την κινητοποίηση, ώστε να πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα οι εξετάσεις για τα Πρότυπα Σχολεία, όπως είχε πράξει με την «απεργία-αποχή» από την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και του εκπαιδευτικού έργου.


Πάντως, η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει στάση εργασίας για αύριο, Τετάρτη, ημέρα των εξετάσεων. Η στάση θα πραγματοποιηθεί από τις 8:00πμ έως 11:00πμ, για τους δασκάλους και τους καθηγητές, «για την υπεράσπιση του δικαιώματός τους στην απεργία». 

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΔΕΔΥ αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της τις σχετικές αποφάσεις της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ, καθώς και το γεγονός ότι η Υπουργός Παιδείας, επιδεικνύοντας πρωτοφανή αυταρχισμό, προσφεύγει για μία ακόμη φορά στα δικαστήρια κατά των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών, με ομόφωνη απόφασή της κηρύσσει πανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022, από τις 8:00πμ έως 11:00πμ, για τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για την υπεράσπιση του δικαιώματός τους στην απεργία.

Διαβάστε αναλυτικά πατώντας ΕΔΩ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search