• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Kαμία υποχρέωση συμμετοχής των εκπαιδευτικών σε επιμορφώσεις εκτός εργασιακού ωραρίου

May 24, 2022 1079
 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αλέξανδρος Δελμούζος με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία υποχρέωση συμμετοχής των εκπαιδευτικών σε επιμορφώσεις  εκτός εργασιακού ωραρίου και συμπληρώνει ότι η λύση που επέλεξε η κυβέρνηση, είναι η χωρίς κόστος και αμφιβόλου επιστημονικής ποιότητας επιμόρφωση που διενεργείται εκτός εργασιακού ωραρίου (απογεύματα και Σαββατοκύριακα) από φορείς όπως το ΙΕΠ , τους συντονιστές εκπαίδευσης και τελευταία και τους διευθυντές σχολικών μονάδων!

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Αλέξανδρος Δελμούζος

 

Καμία υποχρέωση συμμετοχής σε επιμορφώσεις  εκτός εργασιακού ωραρίου. Κάποιοι/ες στο όνομα της προσωπικής τους καριέρας  γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως!  Τους παραδίδουμε στην κρίση των συναδέλφων.

Πάγιο αίτημα του κλάδου αποτελεί η διαρκής από το κράτος επιμόρφωση των εκπαιδευτικών. Η παύση  της διετούς μετεκπαίδευσης , του μοναδικού θεσμού που παρείχε ουσιαστική επιμόρφωση στους εκπαιδευτικούς , αποτελεί ένα μη αναστρέψιμο πλήγμα στην παροχή ποιοτικής παιδείας .

 

Αγωνιζόμαστε για επαναφορά του θεσμού της διετούς υποχρεωτικής  επιμόρφωσης για το σύνολο των εκπαιδευτικών, όλων των ειδικοτήτων. Ο μάχιμος εκπαιδευτικός, πρέπει να έχει την δυνατότητα (εφ όσων το επιθυμεί) να εγκαταλείπει για δυο χρόνια την τάξη του και να γυρίζει στα θρανία για να επιμορφωθεί ! Με αυτόν τον τρόπο  θα παρέχεται  στους εκπαιδευτικούς   Πανεπιστημιακή   επιμόρφωση και θα διασφαλίζεται   υψηλής ποιότητας διδασκαλία .

Η λύση , όμως που επέλεξε η κυβέρνηση , είναι η χωρίς κόστος και αμφιβόλου επιστημονικής ποιότητας επιμόρφωση που διενεργείται εκτός εργασιακού ωραρίου (απογεύματα και Σαββατοκύριακα) από φορείς όπως το ΙΕΠ , τους συντονιστές εκπαίδευσης και τελευταία και τους διευθυντές σχολικών μονάδων!

 

Με αξιοπρέπεια γυρίζουμε την πλάτη μας και δεν νομιμοποιούμε με την συμμετοχή μας το σύνολο των επιμορφώσεων που διενεργούνται εκτός εργασιακού ωραρίου. Ειδικότερα καλούμε τα μέλη μας να απέχουν από τις επιμορφώσεις, που προγραμματίζουν ελάχιστοι/ες διευθυντές/ντριες  σχολικών μονάδων. Δεν είναι υποχρεωτικές και εξυπηρετούν αποκλειστικά τα προσωπικά οφέλη και τις φιλοδοξίες αυτών που τις προγραμματίζουν.

Αλληλεγγύη - Ενότητα - Αγώνας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« July 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search