• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Κραυγή αγωνίας από φοιτητή: Έμεινε ορφανός, ανασφάλιστος και του ζητούν 3 ενοίκια μπροστά

May 24, 2022 209


Ο 22χρονος φοιτητής που με την ανήλικη αδερφή του έχουν χάσει και τους δύο γονείς τους, καταγγέλλει όλα όσα περνάει με την Πολιτεία να στέκεται εμπόδιο κι όχι αρωγός.


Την αναλγησία των κρατικών φορέων και το υδροκέφαλο γραφειοκρατικό σύστημα που στέκονται εμπόδιο στην αποθεραπεία του καταγγέλλει στη ROSA ένας 22χρονος φοιτητής που έχει χάσει και τους δύο γονείς του και προσπαθεί μόνος του μαζί με την ανήλικη αδελφή του, να βγάλει άκρη έπειτα από τραυματισμό που είχε στο χέρι.

Ο 22χρονος φοιτητής που πρόσφατα έχασε και την μητέρα του, μόλις συνειδητοποίησε ότι δεν είναι ασφαλισμένος απευθύνθηκε στον ΕΟΠΥΥ όπου κατέθεσε βεβαίωση σπουδών, όπως του ζητήθηκε για να αποκτήσει ξανά ασφαλιστική ικανότητα, όπως δικαιούται από την φοιτητική του ιδιότητα. Ωστόσο η μόνη απάντηση που λαμβάνει εδώ κι 1,5 μήνα είναι ότι θα «δρομολογηθεί»!

«Έχω σπάσει τον αγκώνα μου εδώ και 4,5 βδομάδες και δεν μπορώ να κάνω φυσικοθεραπείες γιατί το κράτος με αγνοεί. Ζούσαμε με τη μητέρα μου, η οποία πέθανε τη μέρα που έβγαλα τον γύψο, οπότε όλες οι διαδικασίες είναι παγωμένες για μένα και την αδερφή μου, και το κράτος απλώς με αγνοεί. Τι να κάνω;»

Παράλληλα, ο ίδιος εκφράζει την πικρία του για τους ανθρώπους γύρω του, καθώς όπως σημειώνει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού όπου έμεναν με την μητέρα του και την ανήλικη αδερφή του τα τελευταία οκτώ χρόνια, του ζητά τρία ενοίκια προκαταβολικά για την αλλαγή του μισθωτηρίου και μάλιστα όπως καταγγέλλει, η ίδια τα βιάζεται γιατί θέλει να φύγει εκτός πόλης!

Ο 22χρονος φοιτητής μάλιστα έχει απευθυνθεί και σε δικηγόρο για την κηδεμονία της 14χρονης αδελφής του, αλλά ούτε αυτό έχει σταθεί ικανό για την ιδιοκτήτρια του σπιτιού να δείξει υπομονή και να περιμένει.

«Η απάθειά τους με εκνευρίζει οικτρά και δε ξέρω τι είναι χειρότερο: Το ότι η κυβέρνηση καθυστερεί την αποθεραπεία μου όντας φοιτητής με κάτι που δικαιούμαι και κινδυνεύω να πάθω ζημιά, ή ότι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που με πλήρη απάθεια βρήκε σα πάτημα την αλλαγή μισθωτηρίου λόγω της νεκρής μητέρας μου για να φάει 3 ενοίκια μπροστά. Νιώθω ντροπή για αυτά που συμβαίνουν» καταλήγει στο μήνυμα που έστειλε στη ROSA.

Πηγή: www.rosa.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search