• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Επείγουσα ειδοποίηση από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και στην Κέρκυρα

June 09, 2022 3688

 

Επείγουσα ειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα για το επόμενο 24ωρο εστάλη από το 112 πριν από λίγο και στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, το πιο επικίνδυνο 24ωρο αναμένεται αύριο Παρασκευή με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να πλήττουν κυρίως την Ήπειρο και τα νησιά του Ιονίου.

GENESIS: Έρχονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα 

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλάζι, μεγάλη συχνότητα κεραυνών και ισχυρούς ανέμους, προβλέπει το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων αναβαθμίστηκε το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, βαρομετρικό χαμηλό θα δημιουργηθεί στο Ιόνιο το οποίο θα κινηθεί ανατολικά και θα προκαλέσει την κακοκαιρία “GENESIS” η οποία θα επηρεάσει κυρίως τη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα από σήμερα Πέμπτη (09-06-2022) έως και το βράδυ του Σαββάτου (11-06-2022) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, μεγάλη συχνότητα κεραυνών και από ισχυρούς ανέμους.


Κακοκαιρία GENESIS: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
1. Την Πέμπτη (09-06-2022) Από το απόγευμα το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η Μακεδονία, η Θεσσαλία και από τις βραδινές ώρες πιθανώς η Θράκη.

2. Την Παρασκευή (10-06-2022)

α. Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος (κυρίως Αχαΐα και Ηλεία). Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

β. Από τις πρώτες ώρες η Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου και βαθμιαία η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά και η βόρεια Εύβοια. Το βράδυ τα φαινόμενα στη δυτική Μακεδονία, τη δυτική Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά θα εξασθενήσουν.


3. Το Σάββατο (11-06-2022)

α. Η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια, η Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και βαθμιαία τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

β. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα επηρεαστεί πρόσκαιρα η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής) και η ανατολική Πελοπόννησος.

ΠΕ Κέρκυρας: Οι οδηγοί να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις λόγω της κακοκαιρίας

Με αφορμή το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού (και) στην Κέρκυρα για σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, η Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση.

Σε αυτήν, τονίζονται τα εξής:
Λόγω των συνθηκών σποραδικών καταιγίδων οι οποίες κατά τόπους μπορεί να είναι έντονες και προβλημάτων στο οδικό δίκτυο του νησιού παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να περιορίσουν άσκοπες μετακινήσεις σε όλο το οδικό δίκτυο σήμερα 9/6/22 και αύριο 10/6/22 προς αποφυγήν ατυχημάτων και κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search