Print this page

Δωροδοκίας το ανάγνωσμα...

June 18, 2022 450



Η καταγγελία που είχε κάνει στην τελευταία γενική συνέλευση των μελών της ΕΛΜΕ Λάρισας το μέλος της διοίκησης εκλεγμένη με τις ΣΥΝΕΚ Ερμ. Μαγαλιού περί δωροδοκίας της διοίκησης από την πρώην Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας Ελ. Αναστασοπούλου απασχόλησε το δ.σ. της ΕΛΜΕ στη συνεδρίαση της Τετάρτης με τους παρατάξεις να ζητούν να ανακαλέσει αφού υποστήριξαν ότι μια τέτοια αβάσιμη και ανυπόστατη καταγγελία αμαυρώνει πρόσωπα και παρατάξεις.
Μάλιστα υπήρξε και πρόταση να εκδοθεί ψήφισμα καταδίκης για τη συγκεκριμένη συνδικαλίστρια, ενώ κάποια από τα μέλη άφησαν να εννοηθεί ότι μπορεί να προσφύγουν στη δικαιοσύνη σε περίπτωση που δεν ανακαλέσει τα όσα ειπώθηκαν στη συνέλευση.


Τελικά μετά από διαβουλεύσεις και αφού επικράτησε στο χώρο της ΔΑΚΕ η πρόταση να γραφεί στα πρακτικά κείμενο της κ. Μαγαλιού που θα ανακαλεί τα όσα είπε στη συνέλευση, η συνδικαλίστρια των ΣΥΝΕΚ και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. σημείωσε ότι δεν κατηγόρησε παρατάξεις και συνδικαλιστές με την τοποθέτησή της στη συνέλευση.
Παρά το γεγονός ότι η κ. Μαγαλιού επιχείρησε να ανακαλέσει, οι συνδικαλιστές των Παρεμβάσεων ζήτησαν να γράφει στα πρακτικά και δική τους τοποθέτηση που υποστηρίζει ότι στη συνέλευση ειπώθηκε από τη συνδικαλίστρια ότι δωροδοκήθηκε η ΕΛΜΕ από την κ. Αναστασοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώην ΠΔΕ Θεσσαλίας ζήτησε τα πρακτικά του δ.σ. της ΕΛΜΕ στο σημείο απο αναφέρονται στα περί δωροδοκίας ώστε να τα χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που υποβάλει μήνυση εναντίον της κ. Μαγαλιού.

ΠΗΓΗ:paidis.com

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.