• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Να πλάθεις με μοναδικό όπλο τη συλλογική δύναμη - Σείστηκε η Διεύθυνση Α' Αθήνας - Ηχηρό μήνυμα ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ (φωτορεπορτάζ)

June 21, 2022 354

Σείστηκε η Χίου που βρίσκεται η Διεύθυνση Α' Αθήνας από τις εκατοντάδες των εκπαιδευτικών και των αλληλέγγυων που βρέθηκαν εκεί

Με σύνθημα

Εσείς με διώξεις και με την"αριστεία"

Εμείς με τον λαό για δωρεάν παιδεία

εκατοντάδες εκπαιδευτικοί κι αλληλέγγυοι βρέθηκαν χτες Δευτέρα 20 Ιούνη στην Α' Διεύθυνση για να δηλώσουν με σαφήνεια την αποφασιστικότητά τους να παλέψουν για την πλήρη απαλλαγή και δικαίωση των ενστάσεων των προϊσταμένων και διευθυντ(ρι)ων που συμμετείχαν στην απεργία Αποχή και της αγωνίστριας δασκάλας Ρέππα Ντίνας που κλήθηκε σε έγγραφες εξηγήσεις απέναντι στην καταγγελία της διευθύντριας του 99ου ΔΣ, Ζημιανίτη Γαρυφαλιά.

Η πρόεδρος του Αριστοτέλη Πολίνα Τόλη τόνισε ότι δεν υποχωρούμε κι απαιτούμε τη δικαίωση όλων κι ακόμα κι αν δεν δωθούν οι απαντήσεις μέχρι αύριο 21 Ιούνη που κλείνουν τα σχολεία, εμείς θα είμαστε εδώ συνεχώς. 

Ο υπεύθυνος εκπαιδευτικών θεμάτων μετέφερε τη δέσμευση της αναπληρώτριας διευθύντριας Χρήστου Αμαλίας ότι οι ενστάσεις θα έχουν εκδικαστεί ως το τέλος της εβδομάδας.

Στην παρέμβασή της η Ρέππα Ντίνα είπε ότι η επιλογή του συλλογικού δρόμου επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, δε φοβόμαστε, είπε, όχι γιατί είμαστε ατρόμητες αλλά γιατί δεν είμαστε μόνες. Κανένας/Καμία μόνη απέναντι στην επίθεση του κράτους, της διοίκησης, της κυβέρνησης, του υπουργείου και κάθε διοικητικού μηχανισμού, συνέχισε. Ενώ δήλωσε ότι στα 35 χρόνια που είναι δασκάλα έχει καταλάβει πολλές φορές θέσεις ευθύνης. Δασκάλα Στ', δασκάλα Ε', δασκάλα Δ', δασκάλα Γ', δασκάλα Β', δασκάλα Α', καμιά καριέρα, καμιά θέση διοίκησης, θέσεις ευθύνης απέναντι στα παιδιά, απέναντι στο δημόσιο δωρεάν σχολείο.

 

Και η Χίου σείστηκε για μια ακόμα φορά!

 

Κάτω τα χέρια από την απεργία

Από τους αγώνες και τα σωματεία

 

Θέλουμε σχολείο δημοκρατικό 

κι όχι ένα κάτεργο αξιολογικό

 

 

ΠΗΓΗ: sylaristotelis.com

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search