• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Να παραμείνουν στα σχολεία οι καθαριστές -τριες

June 28, 2022 152

"Tην παραμονή των καθαριστών/καθαριστριών στα σχολεία, έστω για συγκεκριμένες ημέρες τη βδομάδα, ώστε τα σχολεία να καθαρίζονται-αερίζονται τακτικά" στη διάρκεια του καλοκαιριού ζητά η ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ με επιστολή της προς τους δημάρχους

Αναλυτικά η επιστολή

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ (ΔΗΜΩΝ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ, Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΝΗΣΙΩΝ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

κ. Δήμαρχοι

κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, οι καθαριστές/καθαρίστριες των σχολείων, είθισται να απομακρύνονται από αυτά και να απασχολούνται σε άλλες υπηρεσίες του Δήμου.

Το γεγονός αυτό προκαλεί προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και συγκεκριμένα:

α) Σε πολλά σχολεία εκτελούνται οικοδομικές εργασίες, απαραίτητες εργασίες συντήρησης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σκόνη, μπάζα κλπ…

β) Τα σχολεία κάθε Πέμπτη είναι ανοιχτά, για όλο το καλοκαίρι (θερινή εφημερία). Προσέρχονται σε αυτά γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και μάλιστα σε συνθήκες νέας έξαρσης της πανδημίας.

γ) Έχει αποδειχτεί ότι, μετά από ένα δίμηνο με κλειστά σχολεία, αν δεν πραγματοποιείται τακτικά καθαρισμός τους το καλοκαίρι, τον Σεπτέμβριο είναι πάρα πολύ δύσκολη η προετοιμασία τους για την υποδοχή μαθητών, εκπαιδευτικών, γονιών κλπ.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ζητούμε την παραμονή των καθαριστών/καθαριστριών στα σχολεία, έστω για συγκεκριμένες ημέρες τη βδομάδα, ώστε τα σχολεία να καθαρίζονται-αερίζονται τακτικά.

Ταυτόχρονα, πάντα σε συνεργασία με τους Διευθυντές/Διευθύντριες των σχολικών μονάδων να αντιμετωπίζονται οι έκτακτες ανάγκες καθαρισμού, που προκύπτουν από εργασίες συντήρησης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« August 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search