• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Για την απαράδεκτη στάση της πλειοψηφίας της ηγεσίας της ΟΛΜΕ που δεν επέτρεψε στο διωκόμενο Κ. Κορδάτο να μιλήσει-ενημερώσει στη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΟΛΜΕ

June 30, 2022 154

Ο συνδικαλιστικός εκφυλισμός της πλειοψηφίας της διορισμένης διοίκησης της ΟΛΜΕ δεν έχει  προηγούμενο. Αρνείται σε εκπαιδευτικούς που διώκονται ακόμα και το αυτονόητος δικαίωμα της έκφρασης. Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση - καταγγελία των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ: "Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία της ηγεσίας της ΟΛΜΕ, η οποία δεν επέτρεψε στο διωκόμενο συνάδελφο Κώστα Κορδάτο μέλος της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας να μιλήσει σε συνεδρίαση του Δ.Σ. (28/6) για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Όπως είναι γνωστό ο συνάδελφος έχει τεθεί σε δυνητική αργία με αυθαίρετη απόφαση της υπουργού Παιδείας. Το συνάδελφο στηρίζουν στον αγώνα που δίνει για τη δικαίωσή του δεκάδες ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ με ανακοινώσεις που έχουν βγάλει και στήριξη οικονομική."

Αναλυτικά:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕ

Για την απαράδεκτη στάση της πλειοψηφίας της ηγεσίας της ΟΛΜΕ που δεν επέτρεψε στο διωκόμενο Κ. Κορδάτο να μιλήσει-ενημερώσει στη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΟΛΜΕ (28.06.2022).

Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία της ηγεσίας της ΟΛΜΕ, η οποία δεν επέτρεψε στο διωκόμενο συνάδελφο Κώστα Κορδάτο μέλος της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας να μιλήσει σε συνεδρίαση του Δ.Σ. (28/6) για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Όπως είναι γνωστό ο συνάδελφος έχει τεθεί σε δυνητική αργία με αυθαίρετη απόφαση της υπουργού Παιδείας. Το συνάδελφο στηρίζουν στον αγώνα που δίνει για τη δικαίωσή του δεκάδες ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ με ανακοινώσεις που έχουν βγάλει και στήριξη οικονομική.

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ όχι μόνο δεν έχει καταγγείλει εξαρχής την απαράδεκτη απόφαση της Υπουργού Παιδείας που ακυρώνει το τεκμήριο της αθωότητας, όπως όφειλε, αλλά αποφεύγει και τώρα να πάρει θέση. Ταλαιπωρεί το συνάδελφο, ο όποιος ζήτησε να μιλήσει απλώς για λίγο στο τελευταίο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και δεν το επιτρέψανε!

Μήπως η πλειοψηφία του Δ.Σ. (ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΚ), που πήραν τη χθεσινή απόφαση να απαγορεύσουν στο συνάδελφο να μιλήσει, δεν αντιλαμβάνονται ότι το ζήτημα δεν είναι προσωπικό, αλλά ότι η συγκεκριμένη απόφαση της υπουργού Παιδείας πλήττει ευθέως τα δικαιώματα μας και ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Ή μήπως "κάνουν πλάτες" στην κ. Κεραμέως και την πολιτική της, όπως κάνουν και σε άλλα επίδικα θέματα του κλάδου, αξιολόγηση κ.λ.π;

Πρόκειται για ένα ολίσθημα, που δείχνει τον κατήφορο της ηγεσίας της Ομοσπονδίας. Όταν φτάνεις στο σημείο να μην υπερασπίζεσαι τα μέλη σου, αφαιρώντας τους κιόλας το δικαίωμα του λόγου, τι είδους σωματείο είσαι; Πως είναι δυνατόν να κηρύττουν ένα είδος Απαρτχάιντ σε βάρους του επειδή είναι λέει «συνδικαλιστής των παρεμβάσεων», ως αντιδικία με τα «γεγονότα της Θεσσαλονίκης» (ισχυρισμοί ΔΑΚΕ)

Αρνούνται δηλαδή αλληλεγγύη σε συνάδελφο και μάλιστα με έντονη συνδικαλιστική δράση και εκπαιδευτικά παρουσία με 40 χρόνια υπηρεσία σε ΕΠΑΛ, ακυρώνοντας το κυριότερο συστατικό του ρόλου τους για το οποίο εκλέχτηκαν. Αυτοκαταργήθηκαν και δυστυχώς δεν το ξέρουν ακόμα και φέρονται ως εκπρόσωποι του κλάδου μας, που τον έχουν «βυθίσει».

Καταγγέλλουμε την στάση αυτή της πλειοψηφίας (ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΚ) της ΟΛΜΕ, που φανερώνει πολιτική-συνδικαλιστική εμπάθεια και νοοτροπία καρεκλοκενταύρων, αποσπασμένων από τη βάση του κλάδου.

Οι Παρεμβάσεις στο 20ο συνέδριο της ΟΛΜΕ θα ζητήσουμε το σώμα να του δώσει το λόγο και να πάρει θέση και να στηρίξει το συνάδελφο με κάθε τρόπο για να σταματήσει η δίωξή του. Να αποκαταστήσει την αδικία σε βάρος του συναδέλφου που υφίσταται και από την πλειοψηφία της ΟΛΜΕ.

Η ΟΛΜΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ....ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

30.06.2022

Αγωνιστικές Παρεμβάσεις

Συσπειρώσεις Κινήσεις ΔΕ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« August 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search