• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Σοβαρό … φάουλ της διορισμένης διοίκησης της ΟΛΜΕ με την έναρξη του 20ου Συνεδρίου

July 01, 2022 792

 

1η μέρα σήμερα του 20ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ και η πλειοψηφία της διορισμένης διοίκησης συνεχίζει τον κατήφορο του εκφυλισμού του συνδικαλιστικού κινήματος.

Μοιράστηκε ο απολογισμός των πεπραγμένων (Ιούλιος 2019 – Ιούλιος 2022) και για πρώτη φορά στην Ιστορία της ΟΛΜΕ στον απολογισμό περιέχεται καταγγελία κατά συνδικαλιστικής παράταξης. Στον συγκεκριμένο απολογισμό που σημειωτέον δεν «κατέβηκε» στις Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ της χώρας, όπως απαιτούν οι δημοκρατικές διαδικασίες, περιέχεται καταγγελία κατά των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ. Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Η συνδικαλιστική παράταξη των Παρεμβάσεων λίγες μέρες πριν την έκδοση της σχετικής εγκυκλίου για την εκλογή αντιπροσώπων, διαφώνησε πλήρως και αποχώρησε από τα όργανα της Ομοσπονδίας καταγγέλλοντας το ΔΣ της ΟΛΜΕ και όλες τις υπόλοιπες παρατάξεις με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς όπως «χουντικοί» , «δοτοί» κ.λ.π… Αποτέλεσμα της στάσης αυτής και των συνεχών καταγγελιών υπήρξε η διάρρηξη της ενότητας του κλάδου».

Πραγματικά την περίοδο που διανύουμε κομίζονται νέα συνδικαλιστικά ήθη στην Ομοσπονδία των εκπαιδευτικών. Η κοινή απόφαση των ΔΑΚΕ – ΣΥΝΕΚ – ΠΑΜΕ – ΠΕΚ να προσφύγουν στο δικαστήριο και να ζητήσουν τον αυτοδιορισμό τους στο ΔΣ της ΟΛΜΕ τον Οκτώβρη του 2021, αντί να υλοποιήσουν το Συνδικαλιστικό Συνέδριο, το οποίο έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2021, αποτελεί μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της Ομοσπονδίας και των αγώνων του εκπαιδευτικού κινήματος.

Η πλειοψηφία της διορισμένης διοίκησης ΔΑΚΕ - ΣΥΝΕΚ – ΠΕΚ αποδεικνύει ότι ο κυβερνητικός συνδικαλισμός διαρκώς μεταλλάσσεται προς το χειρότερο βάζοντας πλάτη για την εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής και λειτουργεί ως κατασταλτικός μηχανισμός στην ανάπτυξη του εκπαιδευτικού κινήματος με στόχο την αναχαίτιση της κυβερνητικής πολιτικής.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« June 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search