• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

20ο Συνέδριο ΟΛΜΕ: Το «βρώμικο ‘89» σε έκδοση ‘22 - Άθλιες μεθοδεύσεις της «ιερής συμμαχίας» ΣΥΝΕΚ – ΔΑΚΕ – ΠΕΚ!

July 04, 2022 224
Ο βιασμός κάθε δημοκρατικής διαδικασίας και η κατάφωρη παραβίαση του καταστατικού στο 20ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ από την "ιερή συμμαχία" ΔΑΚΕ - ΣΥΝΕΚ - ΠΕΚ είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση των δυνάμεων τηα Αριστεράς. Για άθλιες μεθοδεύσεις της «ιερής συμμαχίας» ΣΥΝΕΚ – ΔΑΚΕ – ΠΕΚ, κάνουν λόγο οι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Συσπειρώσεις Κινήσεις ΔΕ

 

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, «οι δυνάμεις ΔΑΚΕ – ΣΥΝΕΚ – ΠΕΚ, που πρόσκεινται σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ προχώρησαν σε ένα πρωτοφανές πραξικόπημα: με απόφαση των δυνάμεων αυτών στο προεδρείο και έχοντας εξασφαλίσει από κοινού να ψηφιστεί από τους αντιπροσώπους τους στο Συνέδριο, επιχείρησαν και τελικά επέβαλαν μια απαράδεκτη διαδικασία ψηφοφορίας. Οι προτάσεις αριθμήθηκαν και τέθηκαν για ψηφοφορία στο Συνέδριο χωρίς καμιά συζήτηση».

20ο Συνέδριο ΟΛΜΕ: Το «βρώμικο ‘89» σε έκδοση ‘22

Άθλιες μεθοδεύσεις της «ιερής συμμαχίας» ΣΥΝΕΚ – ΔΑΚΕ – ΠΕΚ!

Στο 20ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, οι δυνάμεις ΔΑΚΕ – ΣΥΝΕΚ – ΠΕΚ, που πρόσκεινται σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ προχώρησαν σε ένα πρωτοφανές πραξικόπημα: με απόφαση των δυνάμεων αυτών στο προεδρείο και έχοντας εξασφαλίσει από κοινού να ψηφιστεί από τους αντιπροσώπους τους στο Συνέδριο, επιχείρησαν και τελικά επέβαλαν μια απαράδεκτη διαδικασία ψηφοφορίας. Οι προτάσεις αριθμήθηκαν και τέθηκαν για ψηφοφορία στο Συνέδριο χωρίς καμιά συζήτηση. Μετέτρεψαν τους συνέδρους – μέλη τους σε νούμερα που ψηφίζουν νούμερα! Δεν ψηφίζονταν προτάσεις, αλλά αριθμοί (το ψήφισμα 1, η απόφαση 2 κλπ).

Με αυτό τον τρόπο πέρασαν ένα πολυσέλιδο κοινό πλαίσιο υπέρ της αξιολόγησης Κεραμέως και άλλων αντιεκπαιδευτικών μέτρων, παραβιάζοντας κατάφωρα το δικαίωμα κάθε συνέδρου στη συζήτηση. Χθες η ΔΑΚΕ δια του προέδρου της είχε δηλώσει, ότι αφού η παράταξή του είναι πρώτη δύναμη θα μιλάει όποτε θέλει. Σήμερα απείλησε όλες τις παρατάξεις επειδή η ΓΣ της Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης διέγραψε από μέλος της στέλεχος της ΝΔ για σοβαρές καταστατικές και αντεργατικές παραβιάσεις κάτω από καθεστώς τρομοκρατίας. Στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ εξήρε τη ΔΑΚΕ για την αγωνιστικότητά της! Σε όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου σε συγχορδία ΣΥΝΕΚ – ΔΑΚΕ έκαναν επίθεση μονοθεματικά στις ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ με χυδαιολογίες και ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο.

Το σκηνικό στήθηκε… Η αυτοονομαζόμενη κεντροαριστερά επανέρχεται σε αντιδραστικό ρόλο με ακροδεξιά στήριξη. Λίγο πριν τις εκλογές που φαίνονται στον κοινοβουλευτικό ορίζοντα, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ κάνουν εμφάνιση πρόβα τζενεράλε σε μια από τις μεγαλύτερες ομοσπονδίες του Δημοσίου 60-70.000 εκπαιδευτικών… Κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με όλες τις συστημικές δυνάμεις και την υπόσχεση ότι θα περάσουν μαζί όλα τα αντεργατικά μέτρα του κεφαλαίου και θα μετατρέψουν το συνδικαλιστικό κίνημα σε άκακο κατοικίδιο της κυβερνητικής αυλής…

Οι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Συσπειρώσεις Κινήσεις ΔΕ δηλώνουν: δε θα τους περάσει. Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο….

Αθήνα, 4 Ιουλίου 2022

Αγωνιστικές Παρεμβάσεις

Συσπειρώσεις Κινήσεις ΔΕ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« August 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search