• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Εκπαιδευτικοί: Κινητοποίηση για να μη διακοπεί το ρεύμα σε εξαμελή οικογένεια εκπαιδευτικών!

July 07, 2022 442


Κινητοποίηση την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 στις 12.30 στα γραφεία της ιδιωτικής εταιρείας παροχής ενέργειας που επιχείρησε να διακόψει το ρεύμα σε οικογένεια εκπαιδευτικών
Ιδιωτική εταιρεία παροχής ενέργειας επιχείρησε να διακόψει το ρεύμα σε οικογένεια εκπαιδευτικών με τέσσερα παιδιά στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με καταγγελίες των σωματείων εκπαιδευτικών.

Ειδικότερα, η Α’, η Γ’ και η Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης καταγγέλλουν αυτή την προσπάθεια, καθώς η οικογένεια πλήρωσε ήδη εκατοντάδες ευρώ, καλύπτοντας μέρος του χρέους, ενώ η εταιρεία επιχείρησε στις 4 Ιουλίου του 2022 να κόψει το ρεύμα.
Μετά από τις αντιδράσεις η διακοπή αποφεύχθηκε προσωρινά. Στην παράσταση διαμαρτυρίας της Β’ ΕΛΜΕ, της Ένωσης Γονέων Καλαμαριάς και σωματείων της περιοχής, η εταιρεία πρότεινε ρύθμιση με μεγάλη προκαταβολή και υπέρογκες δόσεις. Η οικογένεια δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε τέτοιο διακανονισμό.
Οι εκπαιδευτικοί καλούν την εταιρεία να προχωρήσει σε διακανονισμό με βάση την οικονομική δυνατότητα της οικογένειας και να μην επιχειρήσει εκ νέου να διακόψει την παροχή του ρεύματος.

Οι ανακοινώσεις των εκπαιδευτικών
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης:


ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ 4 ΠΑΙΔΙΑ!

Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την προσπάθεια ιδιωτικής εταιρείας παροχής ενέργειας, να διακόψει την παροχή ρεύματος σε πολύτεκνη 6-μελή οικογένεια εκπαιδευτικών (4 παιδιά), στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σε μια περίοδο που η ακρίβεια «σπάει κόκαλα», που το κόστος της ενέργειας έχει τριπλασιαστεί, είναι απαράδεκτο να προχωρούν σε διακοπές ρεύματος.

Πρόκειται για μια οικογένεια που παλεύει να ανταποκριθεί στις αυξημένες καθημερινές της ανάγκες, με 3 μαθητές (εκ των οποίων οι 2 έδιναν φέτος πανελλαδικές εξετάσεις).

Παρά το γεγονός ότι η οικογένεια πλήρωσε ήδη εκατοντάδες ευρώ, καλύπτοντας μέρος του χρέους, η εταιρεία επιχείρησε στις 4/7/2022 να κόψει το ρεύμα. Μετά από τις αντιδράσεις η διακοπή αποφεύχθηκε προσωρινά. Στην παράσταση διαμαρτυρίας της Β’ ΕΛΜΕ, της Ένωσης Γονέων Καλαμαριάς και σωματείων της περιοχής, η εταιρεία πρότεινε ρύθμιση με μεγάλη προκαταβολή και υπέρογκες δόσεις. Η οικογένεια δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε τέτοιο διακανονισμό.

Καλούμε την εταιρεία να προχωρήσει σε διακανονισμό με βάση την οικονομική δυνατότητα της οικογένειας και να μην επιχειρήσει εκ νέου να διακόψει την παροχή του ρεύματος.

Καλούμε σε συμπαράσταση όλα τα εκπαιδευτικά και εργατικά σωματεία.

Προχωράμε την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 σε νέα κινητοποίηση στις 12:30 μ.μ. επί της Βούλγαρη 38,

στα γραφεία της εταιρείας

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η Πρόεδρος                                    Ο Γραμματέας

Τραγάκη Δήμητρα                          Αϊβαζίδης Βασίλης

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Γ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης:

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ 4 ΠΑΙΔΙΑ.

ΡΕΥΜΑ, ΝΕΡΟ , ΣΤΕΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ
Το ΔΣ της Γ´ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την προσπάθεια ιδιωτικής εταιρείας παροχής ενέργειας, να διακόψει την παροχή ρεύματος σε πολύτεκνη 6-μελή οικογένεια εκπαιδευτικών (4 παιδιά), στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Σε μια περίοδο που η ακρίβεια «σπάει κόκαλα», που το κόστος της ενέργειας έχει τριπλασιαστεί, είναι απαράδεκτο να προχωρούν σε διακοπές ρεύματος.
Πρόκειται για μια οικογένεια που παλεύει να ανταποκριθεί στις αυξημένες καθημερινές της ανάγκες, με 3 μαθητές (εκ των οποίων οι 2 έδιναν φέτος πανελλαδικές εξετάσεις).

Παρά το γεγονός ότι η οικογένεια πλήρωσε ήδη εκατοντάδες ευρώ, καλύπτοντας μέρος του χρέους, η εταιρεία επιχείρησε σήμερα 4/7/2022 να κόψει το ρεύμα. Μετά από τις αντιδράσεις η διακοπή αποφεύχθηκε προσωρινά. Στην παράσταση διαμαρτυρίας της Β’ ΕΛΜΕ, της Ένωσης Γονέων Καλαμαριάς και σωματείων της περιοχής, η εταιρεία πρότεινε ρύθμιση με μεγάλη προκαταβολή και υπέρογκες δόσεις. Η οικογένεια δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε τέτοιο διακανονισμό.

Καλούμε την εταιρεία να προχωρήσει σε διακανονισμό με βάση την οικονομική δυνατότητα της οικογένειας και να μην επιχειρήσει εκ νέου να διακόψει την παροχή του ρεύματος.

Απαιτούμε :

-την άμεση διαγραφή των χρεών των λαϊκών οικογενειών προς τράπεζες, ΔΕΗ- ιδιωτικές εταιρίες παροχής ρεύματος και ενέργειας.

- την κρατικοποίηση των εταιρειών παροχής ρεύματος και ενέργειας

ΡΕΥΜΑ, ΝΕΡΟ , ΣΤΕΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ.

Καλούμε σε συμπαράσταση όλα τα εκπαιδευτικά και εργατικά σωματεία.
Στηρίζουμε την κινητοποίηση την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 στις 12.30 στα γραφεία της εταιρείας(Βούλγαρη 38)

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΑ ΛΑΘΗΡΑ                 ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search