• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Εκπαιδευτικοί: Να μην στείλουν οι διευθυντές τον αριθμό παιδιών για τα ολοήμερα

July 23, 2022 2329
Να μην στείλουν οι διευθυντές του Ζ' ΣΕΠΕ Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία με τον αριθμό που θα παρακολουθήσουν το ολοήμερο σχολείο, ζητούν εκπαιδευτικοί

Αναλυτικότερα, σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος τονίζει πως «για να εφαρμόσει το νέο αυτό αντιεκπαιδευτικό μέτρο το Υ.ΠΑΙ.Θ. και οι υπηρεσίες του, τέλη Ιουλίου πια και με μηνύματα στα προσωπικά e-mail των διευθυντ(ρι)ών των σχολικών μονάδων, ζητούν επιτακτικά και εσπευσμένα να αναφέρουν έωλες "εκτιμήσεις" των σχολικών μονάδων (οι οποίες  δε βασίζονται καν σε έγγραφες δηλώσεις γονέων) για το πόσοι/ες μαθητ(ρι)ες θα παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα».

 

Παράλληλα, ζητούν από τους διευθυντές και διευθύντριες των σχολικών μονάδων να μην δώσουν καμία απάντηση, ούτε καν ενυπόγραφο έγγραφο. 

Αναλυτικά

Το Υ.ΠΑΙ.Θ. και η κυβέρνηση, αντί οποιουδήποτε ουσιαστικού μέτρου ενάντια στην υπογεννητικότητα (αυξήσεις μισθών, χτύπημα της ανεργίας, ενίσχυση υπηρεσιών που καλύπτουν κοινωνικές ανάγκες και ατομικά , εργασιακά δικαιώματα κ.ά.) προχωρά κατακαλόκαιρο σε νέα μέτρα όπως η αύξηση των ωρών λειτουργίας του ολοήμερου σχολείου μέχρι τις 5.30 μ.μ. Κατά τη συνήθη πρακτική βέβαια του Υ.ΠΑΙ.Θ. και το συγκεκριμένο μέτρο αποφασίστηκε και νομοθετήθηκε χωρίς καμιά συζήτηση με τους "καθ' ύλην αρμόδιους, την εκπαιδευτική κοινότητα" και έρχεται να προστεθεί στα μέτρα που εξυπηρετούν την αγορά και τις ανάγκες του κεφαλαίου και όχι φυσικά των εργαζόμενων / άνεργων και της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Για τις ανάγκες και τα δικαιώματα των παιδιών βέβαια ούτε λόγος:

 

Αντί βελτίωσης των συνθηκών της μόρφωσης, ιδρυματισμός!

Για να εφαρμόσει μάλιστα το νέο αυτό αντιεκπαιδευτικό μέτρο το Υ.ΠΑΙ.Θ. και οι υπηρεσίες του, τέλη Ιουλίου πια και με μηνύματα στα προσωπικά e-mail των διευθυντ(ρι)ών των σχολικών μονάδων, ζητούν επιτακτικά και εσπευσμένα να αναφέρουν  έωλες  "εκτιμήσεις"  των σχολικών μονάδων (οι οποίες  δε βασίζονται καν σε έγγραφες δηλώσεις γονέων) για το πόσοι/ες μαθητ(ρι)ες θα παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα!

Καλούμε όλους και όλες τους συν. διευθυντ(ρι)ες να μην δώσουν καμία απάντηση στο συγκεκριμένο μήνυμα (ούτε καν ενυπόγραφο έγγραφο). Η κοινωνική πολιτική δεν είναι παιχνιδάκι, για να ασκείται με τέτοιους αστείους τρόπους

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« August 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search