• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ: Περιοδεία και ομιλία στους Κουραμάδες

July 27, 2022 4232

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε περιοδεία και ομιλία στους Κουραμάδες

Κλιμάκιο της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ επισκέφθηκε το χωριό Κουραμάδες, όπου αρχικά έκανε περιοδεία ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία – συζήτηση στο προαύλιο του παλιού Σχολείου από την Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του κόμματος και περιφερειακή σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με τη συμμετοχή δεκάδων κατοίκων.

Η ομιλία και η συζήτηση που ακολούθησε, περιστράφηκε γύρω από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τις θέσεις του ΚΚΕ αλλά και ζητήματα τοπικών – λαϊκών προβλημάτων που άπτονται της αρμοδιότητας του Δήμου και της Περιφέρειας.  

Έντονους προβληματισμούς εξέφρασαν οι κάτοικοι για την ακρίβεια, τον πόλεμο και τη συμμετοχή της χώρας μας σε αυτόν, καθώς και την κατακόρυφη άνοδο των τιμών σε καύσιμα και ενέργεια, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στις πολιτικές των μέχρι τώρα κυβερνήσεων που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.

Επίσης έντονη κριτική έγινε στην περιφερειακή και δημοτική αρχή για την αδιαφορία που έχουν επιδείξει για τα προβλήματα του χωριού, υλοποιώντας την κεντρική κυβερνητική πολιτική σε τοπικό επίπεδο. Είναι ξεκάθαρο ότι η Τοπική Διοίκηση δεν έχει στον προσανατολισμό της την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών στον αντίποδα των δυνατοτήτων που τους δίνει η εποχή.  

Μέσα από την εισηγητική ομιλία και την κουβέντα που ακολούθησε, αναδείχτηκε ότι η συμπόρευση με το ΚΚΕ αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για να δυναμώσει ο λαός τον αγώνα του για διεκδικήσεις με βάση τις πραγματικές του ανάγκες.

ΤΕ Κέρκυρας

27/07/2022

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search