Print this page

Κουίζ: Ποιος έλεγε τους εκπαιδευτικούς άχρηστους που ξεφτιλίζουν το επάγγελμα!

August 09, 2022 672
Είναι αλήθεια ότι ο άνθρωπος αυτός πρέπει να έχει πολλά απωθημένα με τους εκπαιδευτικούς αφού κατόρθωσε να πάρει πτυχίο μετά τα 50 του χρόνια!

Σε μια παλιότερη ανάρτησή του στο twitter o Γρηγόρης Ψαριανός, ο πιο συνεπής γυρολόγος της πολιτικής (ναι ο πρώην ΣΥΡΙΖΑ, πρώην ΔΗΜΑΡ, πρώην ΠΟΤΑΜΙ και συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ, νυν αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ)  γράφει για τους εκπαιδευτικούς: «Είμαι ένας επαγγελματίας άχρηστος που ξεφτιλίζω το λειτούργημα, το οποίο ορκίστηκα να υπηρετώ. Απαιτώ όλο και μεγαλύτερη αμοιβή για όλο και λιγότερη –ας πούμε…- εργασία. Πως είναι δυνατόν να ανεχτώ “χαφιέδικες” κάμερες να δείχνουν πόσο άχρηστος είμαι…»

 
 

Την εξυπνάδα του να συμπληρώνει με δυο φωτογραφίες από εκπαιδευτικά συλλαλητήρια έτσι ώστε να μη μείνει σε κανέναν η απορία σε ποιους αναφέρεται.

 

Είναι αλήθεια ότι ο άνθρωπος αυτός πρέπει να έχει πολλά απωθημένα με τους εκπαιδευτικούς αφού κατόρθωσε να πάρει πτυχίο μετά τα 50 του χρόνια!

 
 
psarianos-post.jpg

Την απέχθεια και το μίσος του για την εκπαίδευση την έχει εκφράσει εδώ και πολλά πολλά χρόνια όταν έκανε τον ραδιοφωνικό παραγωγό και τον στιχουργό:

«Ψηφοδέλτια σταύρωνα
κι όλη νύχτα καύλωνα.
Στης βουλής τα έδρανα
αχ κι εγώ να έκλανα.

 

Στα σχολεία γάμα τα
γράμματα σπουδάματα.
Του Θεού τα πράματα
φτύσ’ τα τους κατάμουτρα».

Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως είναι αποτυχημένος ποδοσφαιριστής, τραγουδιστής, δημοσιογράφος, οικονομολόγος και επιχειρηματίας, αλλά και «επιτυχημένος τουρίστας στα κόμματα».

psarianos-3-1024x495-1024x585.jpg

Αφού απαρνήθηκε τα νιάτα του στη λεγόμενη ανανεωτική Αριστερά, βρήκε τελικά ένα απάνεμο μέρος για να περάσει τα τελευταία πολιτικά του χρόνια….

Προσελήφθη -πάντα στο πλαίσιο του επιτελικού κράτους– στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, ως συνεργάτης.

psarianos-3.jpg

Δεν είναι παράδοξο. Έκανε το παν για να τον προσέξουν από την κυβέρνηση. Άλλωστε τόσοι αποτυχημένοι υποψήφιοι βουλευτές εξασφάλισαν κάποια θέση, αυτός γιατί να μένει στην απ’ έξω;

Ωστόσο δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έκανε επερωτήσεις για «τις στρατιές των μετακλητών του Μαξίμου». Συγκεκριμένα, στις 7 Ιουνίου 2016, μαζί με τον πρώην βουλευτή του «Ποταμιού» και νυν της ΝΔ Γιώργο Αμυρά, ζητούσε στοιχεία για τον αριθμό των μετακλητών (Θέμα: Πόσοι είναι και πόσο κοστίζουν στο Ελληνικό Δημόσιο οι υπάλληλοι των πολιτικών γραφείων του Μαξίμου;)

psarianos.jpg

Τελικά είναι κακό να γίνεσαι δεξιός στα στερνά. Τόσος χρόνος χαμένος. Τόση πλάνη. Πρέπει να είναι τρομακτικό και πολύ θλιβερό ταυτόχρονα κοιτώντας προς τα πίσω, στο παρελθόν σου, να μη σε αντιπροσωπεύει τίποτε πια απ’ όσα έκανες και πίστευες. Αν πίστευες ποτέ τίποτε…

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.