• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Για τους συναδέλφους που διορίστηκαν: Όλοι μαζί δυναμώνουμε τον αγώνα για τη μόρφωση των μαθητών μας για δουλειά και ζωή με αξιοπρέπει!.

August 09, 2022 222

ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Για τους συναδέλφους που διορίστηκαν

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες τους/τις συναδέλφους, που διορίζονται σε Γενική και Ειδική Αγωγή. Καλή αρχή και καλή αγωνιστική διαδρομή, μετά από χρόνια αναπλήρωσης, προσωπικού και οικογενειακού κόστους.

Οι φετινοί διορισμοί, όπως και αυτοί της προηγούμενης διετίας, οι οποίοι είναι πολύ πίσω από τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων, δεν είναι χάρισμα καμίας κυβέρνησης. Είναι το αποτέλεσμα των αγώνων μας, αλλά και των τεράστιων κενών στα σχολεία, εξαιτίας της χρόνιας αδιοριστίας.

Όλοι μαζί, μόνιμοι και αναπληρωτές, δυναμώνουμε τον καθημερινό αγώνα για τη μόρφωση των μαθητών μας, για δουλειά και ζωή με αξιοπρέπεια.

Τα προβλήματα που θα βρούμε μπροστά μας και μετά το μόνιμο διορισμό (χαμηλοί μισθοί, ακρίβεια, υψηλό κόστος διαβίωσης, διετής παραμονή, αξιολόγηση που θα ξεκινήσει από τους νεοδιόριστους, αντί-εκπαιδευτική πολιτική κ.α.), μόνο όλοι μαζί, μέσα από το σωματείο, μέσα από την ΕΛΜΕ, μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε.

Είναι βέβαιο, ότι το επόμενο διάστημα, η επίθεση της κυβέρνησης απέναντι στα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών θα δυναμώσει.

Η οργάνωση στο σωματείο, στην ΕΛΜΕ, η συμμετοχή στις συλλογικές διαδικασίες και στις κινητοποιήσεις, η συμμετοχή -γενικά- στη ζωή και τη δράση του σωματείου, είναι η μόνη απάντηση που έχουν οι εργαζόμενοι, για να αντισταθούν στην επίθεση αυτή και να διεκδικήσουμε το σχολείο και τη ζωή που μας αξίζει.

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας θα βρεθεί δίπλα σας, σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα και μπροστά στο συλλογικό αγώνα, για τα μεγάλα προβλήματα της εκπαίδευσης.

 

ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944441267, 6936520737

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/elmekerkyras/

 

ΚΑΛH ΑΡΧH ΚΑΙ ΚΑΛH ΔΥΝΑΜΗ!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search