• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Αγώνες αλληλεγγύης για τον Κωνσταντίνο - Ανακοίνωση και της ΕΛΜΕ Κέρκυρας

September 08, 2022 3507

 

Ο Κωνσταντίνος και η οικογένεια του χρειάζεται την αλληλεγγύη και τη στήριξη όλων μας, μια ενέργεια αγάπης και υποστήριξης.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ…

Δυο χρόνια πριν ο δεκαεφτάχρονος Κωνσταντίνος Τσικρικώνης, διαγνώστηκε με επιθετικο καρκίνο στον όρχι. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργείο, ο καρκίνος έκανε μετάσταση στους λεμφαδένες κοιλίας και ξαναυποβλήθηκε σε δεύτερο χειρουργείο. Δυο χρόνια τώρα παλεύει με κύκλους χημειοθεραπειών ενώ η παραμονή του στην Αθήνα είναι απαραίτητη λόγω χημειοθεραπειών αλλά και πολυέξοδη. Το έξοδα διογκώνονται καθημερινά και η οικογένεια καλείται εδώ και μήνες να ζει μακριά από το σπίτι της στην Αθήνα.
Ο καρκίνος γκρέμισε όλα τα εφηβικά του όνειρα και τις ελπίδες για το μέλλον. Γκρέμισε τον Κωνσταντίνο, την οικογένειά του, ψυχολογικά και οικονομικά αφού ο αγώνας είναι μοναχικός και δύσκολος. Οι γιατροί ελπίζουν ότι με την Μεγαθεραπεία, την αυτόνομη μεταμόσχευση στελεχιαίων αιμοποιητικών κυττάρων μία μέθοδο θεραπείας του καρκίνου αυτού του τύπου, μπορεί να θεραπευθεί.
Ο Κωνσταντίνος και η οικογένεια του χρειάζεται την στήριξη όλων μας, μια ενέργεια αγάπης και υποστήριξης. Μια ενέργειας ζωής.
Είναι σπουδαίο να γνωρίζεις ότι δεν είσαι μόνος. Είναι σπουδαίο να προσφέρεις ζωή και ελπίδα.
Όλοι μαζί για τον Κωνσταντίνο.
ΙΒΑΝ: GR 2301 7158 2000 6582 151243186
Τράπεζα Πειραιώς
Όνομα Δικαιούχου: Κωνσταντίνος Τσικρικώνης
Δικαιολογία: Δωρεά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: Γιώργος Τσικρικώνης 6977779353

ΕΛΜΕ Κέρκυρας

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επειδή συνεχίζει και υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη για συνάδελφο, ο οποίος αντιμετωπίζει χρόνιο και σοβαρό πρόβλημα υγείας με το παιδί του και τα έξοδα έχουν γίνει υπέρογκα (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της ΕΛΜΕ) απαιτείται άμεση έκτακτη οικονομική ενίσχυση. Η οικογένεια έχει εξαντληθεί σωματικά, ψυχικά και οικονομικά και χρειάζεται τη βοήθεια όσων μπορούν να συμπαρασταθούν!

Παρακαλούμε τους διευθυντές των σχολείων και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, εκφράζοντας την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους, όπως έχουν κάνει πολλές φορές και στο παρελθόν, να συμβάλουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων.

Όσοι συνάδελφοι ή και σωματεία, επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν χρήματα απευθείας στο λογαριασμό που έχει ανοιχτεί γι’ αυτό το σκοπό.

ΙΒΑΝ GR2301715820006582151243186

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Τα ποσά που θα συγκεντρωθούν ανά σχολείο (από τους διευθυντές ή άλλο συνάδελφο) να παραδίδονται στα μέλη του Δ.Σ της ΕΛΜΕ.

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, σε συνεργασία με την Ένωση και τον Όλυμπο,

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, σε συνεργασία με την Ένωση και τον Όλυμπο, σε μια προσπάθεια να μαζευτούν κάποια χρήματα για να δοθούν στην οικογένεια, διοργανώνει Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαίμαχών στο γήπεδο του Ολύμπου, το ερχόμενο Σάββατο 10 Σεπτέμβρη με ώρα έναρξης 19.30.

Έξι ομάδες ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα και θα βρεθούν στο γήπεδο έτσι ώστε να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα. Μάλιστα κάθε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που θα είναι εκεί θα δώσει τουλάχιστον 10€ για την ενίσχυση του σκοπού, ενώ θα υπάρχει και ένα κουτί για να βάλει ο κόσμος μέσα ότι έχει ευχαρίστηση. Πέραν αυτού και η Ένωση από το Ταμείο Αλληλεγγύης θα δώσει ένα ποσό σε μια προσπάθεια να βοηθηθεί η οικογένεια και ο Κώστας που δίνει αγώνα ζωής. Καλό θα είναι να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και να στηρίξει την προσπάθεια.  

Το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώθηκε μετά από την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΣΚ και τα ζευγάρια είναι τα εξής:

Το πρόγραμμα των αγώνων

19:30 ΑΟ Κέρκυρα  - Αστέρας

20:15 ΡΟΜΑ –Επίλεκτοι Κέρκυρας/Φαίακες

21:00 Όλυμπος – Δικηγόροι

Οι διάρκεια των παιχνιδιών 2Χ20

Όλοι μαζί για τον Κωνσταντίνο.

Υπάρχει λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς όπου όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει.  

ΙΒΑΝ: GR 2301 7158 2000 6582 151243186 

Όνομα Δικαιούχου: Κωνσταντίνος Τσικρικώνης  Δικαιολογία: Δωρεά

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search