Print this page

Άγριο κράξιμο στην Κεραμέως από 60.000 θεατές στο ΟΑΚΑ!

September 10, 2022 7047

Το στάδιο αντί να σειστεί από τους ήχους των εξατμίσεων σείστηκε από τις φωνές αποδοκιμασίας προς την υπουργό Παιδείας που εφαρμόζει πιστά την αντιεκπαιδευτική και αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης. 

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 ξεκίνησε χθες  Πέμπτη (8/9) με μια εντυπωσιακή, υπερειδική διαδρομή στο στάδιο ΟΑΚΑ.

Πάνω από 60.000 θεατές κατέκλυσαν τις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου, έτοιμοι να απολαύσουν τους πρωταγωνιστές του WRC και τα οχήματά τους, όταν ξαφνικά η Νίκη Κεραμέως έκανε την εμφάνιση της και όλα χάλασε τη μαγική αυτή βραδιά.

Αντί για λαμπρής υποδοχής η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων υπέστη πανωλεθρία και εισέπραξε άγρια γιούχα από σύσσωμο το πλήθος.

Το στάδιο αντί να σειστεί από τους ήχους των εξατμίσεων σείστηκε από τις φωνές αποδοκιμασίας στο άκουσμα του ονόματος της υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη.


Ήταν σαν κάποιος να πάτησε ένα μαγικό κουμπί δίνοντας το σήμα για μια άλλη εκκίνηση, αυτή των αποδοκιμασιών. Το πού βρέθηκε αυτό το παρατεταμένο «ου» που γέμισε – κυριολεκτικά – το ολυμπιακό στάδιο και σκέπασε ακόμα και τον ήχο των μηχανών είναι κάτι που χρειάζεται ανάλυση. Όχι γιατί δεν είναι γνωστές οι αιτίες, αλλά επειδή εκφράστηκε όπως εκφράστηκε σε τόπο και χρόνο που κανείς δεν το περίμενε.


Το γιουχάισμα των θεατών φαίνεται ότι ξεπέρναγε τις πολιτικές πεποιθήσεις του κάθε ενός θεατή και σχεδόν σύσσωμο το στάδιο αντί να σειστεί από τους ήχους των εξατμίσεων σείστηκε από τις φωνές αποδοκιμασίας στο άκουσμα του ονόματος της κ. Κεραμέως.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην «επεισοδιακή» εμφάνιση της υπουργού στο ΟΑΚΑ! Το επικοινωνιακό της επιτελείο, αν όλα αυτά πράγματι συνέβησαν, κάνει σοβαρή δουλειά με αποτέλεσμα το βίντεο από τις φερόμενες αποδοκιμασίες να μην έχει ακόμα έρθει στην δημοσιότητα.

Η ίδια βέβαια τα βρήκε όλα «τέλεια»!

 
 

 

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.