Print this page

Την Τρίτη 27/9 η απόφαση για την αγωγή Κεραμέως κατά της ΔΟΕ – Ε! όχι και αγωνία για την απόφαση!

September 26, 2022 326

 

 Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Εκδικάστηκε σήμερα η αγωγή Ν. Κεραμέως κατά της απεργίας – αποχής που έχει κηρύξει ΔΟΕ. Αναμένεται, χωρίς αγωνία, η απόφαση να δημοσιοποιηθεί αύριο. Χωρίς αγωνία, αφού πάντα κρίνονται παράνομες οι απεργίες για τις οποίες προσφεύγουν η Ν. Κεραμέως και οι εκάστοτε κυβερνήσεις.  Να σημειωθεί ότι δυναμική ήταν η συγκέντρωση των εκαπιδευτικών συνδικάτων στα δικαστήρια της «Ευελπίδων» με παλμό και πολλά συνθήμτα ενάντια στον αυταρχισμό και την πολιτική της κυβέρνησης.

Η Κεραμέως, πατώντας στον νομό Χατζηδάκη, αποπειράται να βγάλει μια ακόμη απεργία των εκπαιδευτικών παράνομη. Οι προσφυγές στα δικαστήρια δείχνουν τον φόβο τους, αφού δεν μπόρεσαν να βρουν τους πρόθυμους που αναζητούσε στα σχολεία!

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Τώρα είναι η ώρα να βγούν οι εκπαιδευτικοί , οι εργαζόμενοι και η νεολαία  στον δρόμο! 

Οι αγώνες δεν είναι παράνομοι – Είναι δίκαιοι!

Αναγκαία η συνέχιση της ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ. Ο αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση καιν την αντιεκπαιδευτική πολιτική πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και να πάρει τώρα ακόμα πιο μαζικά και καθολικά χαρακτηριστικά!

Οι εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι της ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 9 Νοέμβρη. Είναι ανα΄γκη να βαδίσουν τον δρόμο για ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΧΗΣ που θα στοχεύει στην ανατροπή των αντιδραστικών νόμων που χτυπάνε μαθητές – φοιτητές και εκπαιδευτικούς. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τα αγωνιστικά σκιρτήματα των μαθητών και την έντονη δυσαρέσκεια των εργαζομένων γονιών ενάντια στην ΕΒΕ και την Τράπεζα θεμάτων.

Να σηκώσουμε το γάντι

Την ώρα που μας καλούν να «προσαρμοστούμε» στη διάλυση της ζωής μας, σε μια περίοδο ακρίβειας, ενεργειακής κρίσης, καταπάτησης εργασιακών δικαιωμάτων, αυταρχισμού και καταστολής, τους απαντάμε:

Δε θα γίνουμε γρανάζι στα αντιεκπαιδευτικά τους σχέδια! Με πανεκπαιδευτικό-πανεργατικό αγώνα θα δώσουμε τη μάχη για ειρήνη, ψωμί, δουλειά, δικαιώματα και αξιοπρεπή ζωή για όλους/όλες! Εμείς θα συνεχίσουμε όσες αυταρχικές αποφάσεις και απαγορεύσεις κι αν μεθοδεύσουν τα κυβερνητικά επιτελεία!

Κάτω τα χέρια από τη δημόσια Παιδεία!

 Κάτω τα χέρια από την απεργία!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Ενιαίος Παρατεταμένος Απεργιακός Αγώνας

Γιώργος Κ. Καββαδίας drepani.gr - argyrades.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.