• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Αναμενόμενη και εκ των προτέρων γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου στην προσφυγή της Κεραμέως: Παράνομη η απόφαση της ΔΟΕ

September 27, 2022 389

Η Απόφαση του Μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών που μόλις βγήκε ήταν η αναμενόμενη: Παράνομη και άμεσα εκτελεστή η απόφαση της ΔΟΕ αλλά όχι καταχρηστική

Θυμίζουμε ότι η  Ν. Κεραμέως κατέθεσε κατεπείγουσα αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ) ζητώντας από το Δικαστήριο να κρίνει παράνομη την κηρυχθείσα από τη ΔΟΕ απεργία - αποχή από κάθε καθήκον που σχετίζεται με τους νέους θεσμούς του Ενδοσχολικού Συντονιστή και του Παιδαγωγικού Συμβούλου-Μέντορα.

Αυτή η απόφαση δε σημαίνει απολύτως τίποτα για τα σωματεία της Αθμιας και Βθμιας εκπαίδευσης που έχουν κηρύξει απεργία - αποχή από τις διαδικασίες του Ενδοσχολικού Συντονιστή και του Παιδαγωγικού Συμβούλου-Μέντορα.Τώρα είναι η ώρα να βγούν οι εκπαιδευτικοί , οι εργαζόμενοι και η νεολαία  στον δρόμο! 

Οι αγώνες δεν είναι παράνομοι – Είναι δίκαιοι!

Αναγκαία η συνέχιση της ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ. Ο αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση και την αντιεκπαιδευτική πολιτική πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση και να πάρει τώρα ακόμα πιο μαζικά και καθολικά χαρακτηριστικά!

Οι εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι της ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 9 Νοέμβρη ούτε να ακολουθήσουν τον δρόμο της παραλυσίας και της αδράνειας της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας.  Είναι ανάγκη να βαδίσουν τον δρόμο για ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΧΗΣ που θα στοχεύει στην ανατροπή των αντιδραστικών νόμων που χτυπάνε μαθητές – φοιτητές και εκπαιδευτικούς. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τα αγωνιστικά σκιρτήματα των μαθητών και την έντονη δυσαρέσκεια των εργαζομένων γονιών ενάντια στην ΕΒΕ και την Τράπεζα θεμάτων.

Να σηκώσουμε το γάντι

Την ώρα που μας καλούν να «προσαρμοστούμε» στη διάλυση της ζωής μας, σε μια περίοδο ακρίβειας, ενεργειακής κρίσης, καταπάτησης εργασιακών δικαιωμάτων, αυταρχισμού και καταστολής, τους απαντάμε:

Δε θα γίνουμε γρανάζι στα αντιεκπαιδευτικά τους σχέδια! Με πανεκπαιδευτικό-πανεργατικό αγώνα θα δώσουμε τη μάχη για ειρήνη, ψωμί, δουλειά, δικαιώματα και αξιοπρεπή ζωή για όλους/όλες! Εμείς θα συνεχίσουμε όσες αυταρχικές αποφάσεις και απαγορεύσεις κι αν μεθοδεύσουν τα κυβερνητικά επιτελεία!

Κάτω τα χέρια από τη δημόσια Παιδεία!

 Κάτω τα χέρια από την απεργία!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Ενιαίος Παρατεταμένος Απεργιακός Αγώνας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search