• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Μηχανοκίνητη πορεία για τις υποβαθμίσεις των σχολείων στα Χανιά – «Tα παιδιά μας βλέπουν το μέλλον τους με συνθήκες του προηγούμενου αιώνα» | Video + Photos

September 29, 2022 308

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στα Χανιά ενάντια στην υποβάθμιση των σχολικών μονάδων. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης γονείς και κηδεμόνες από τα σχολεία της Καντάνου και Σκινέ-Φουρνέ.

 
 

 

«Είμαστε αποφασισμένοι, δεν κουραζόμαστε» δηλώνουν οι γονείς από τα δημοτικά σχολεία Καντάνου και Σκινέ Φουρνέ, με το πρώτο τελικά να υποβαθμίζεται σε 4θέσιο λόγω έλλειψης 5ης εκπαιδευτικού λόγω μακροχρόνιας άδειας όπως δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καντάνου Βασιλική Αντωνογιαννάκη. 

«Δεν ανεχόμαστε τα παιδιά μας να βλέπουν το μέλλον τους με συνθήκες του προηγούμενου αιώνα», δηλώνει κατηγορηματικά ο Μπικακης Μιχάλης αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Καντανου Σέλινου, επαναφέροντας πάλι στο προσκήνιο τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού για την μη υποβάθμιση των σχολείων στις ορεινές και δυσπρόσιτες περιοχές.

 

Στο πλευρό τους βρίσκεται η Ένωση Γονέων Χανίων και η Ένωση Γονέων Κρήτης, δηλώνοντας δυναμικό παρόν στις κινητοποιήσεις κάνοντας μάλιστα και κάλεσμα σε όλους τους γονείς των Χανίων να λάβουν μέρος στις κινητοποιήσεις.

Από τη μεριά του, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αλέκος Μαρινάκης Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, αναφέρθηκε κι εκείνος πως τάσσεται στον αγώνα των γονέων, ενώ αναφέρθηκε και στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρια Χανίων, όπου του ζητήθηκε να αποχωρήσει.

 

Την Παρασκευή αναμένεται οι γονείς να μεταβούν στο Ηράκλειο με σκοπό να συναντήσουν τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης.

     

ΠΗΓΗ: zarpanews.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search