Print this page

Θύμα ηλεκτροπληξίας μαθητής σε Γυμνάσιο του Ασπροπύργου!

October 02, 2022 287

 

Μαθητής θύμα ηλεκτροπληξίας σε σχολείο περνώντας δίπλα από μία κολώνα φωτισμού στην οποία εξείχαν γυμνά καλώδια ρεύματος.

 

Την ώρα που η υπουργός Παιδείας με φραστικά πυροτεχνήματα περί "ολιστικής μεταρρύθμισης" υπόσχεται μια "νέα ψηφιακή πραγματικότητα" αποδεικνύεται με τραγικό τρόπο ότι σχολικά κτίρια και υποδομές βρίσκονται σε άθλια κατάσταση με αποτέλεσμα αν κινδυνεύει η υγεία, η σωματική ακεραιότητα ακόμα και η ζωή μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών. Σοκαριστικό το γεγονός με μαθητή που υπέστη ηλεκτροπληξία σε Γυμνα΄σιο του Ασπροπύργου.

Θύμα ηλεκτροπληξίας έπεσε μαθητής σε Γυμνάσιο του Ασπροπύργου κατα τη διάρκεια εκδηλώσεων την περασμένη Παρασκευή.
Το παιδί χτυπήθηκε από ρεύμα εισερχόμενο στον χώρο της εξέδρας των θεατών, περνώντας δίπλα από μία κολώνα φωτισμού στην οποία εξείχαν γυμνά καλώδια ρεύματος.

Ο μαθητής, ο οποίος μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Kρατικό Νίκαιας, είναι καλά στην υγεία του.

«Είναι μια κολώνα με φως και κρέμονταν καλώδιο. Πέρασε και ακούμπησε με το χέρι και τον χτύπησε πολύ δυνατά (το ρεύμα), ένιωσε μούδιασμα και πόνο» ανέφερε μιλώντας στο STAR η μητέρα του 15χρονου, που δεν μπορεί να καταλάβει πως από τη μια στιγμή στην άλλη κινδύνεψε το παιδί της.

«Την πρώτη μέρα ένιωθε μούδιασμα. Του έκαναν ηλεκτρογράφημα στην καρδιά, το χέρι ήταν βαρύ, τώρα είναι καλύτερα» πρόσθεσε η μητέρα του μαθητή.

Μετά το περιστατικό οι υπεύθυνοι του σχολείου σφράγισαν την κολώνα για να μην φαίνονται γυμνά τα καλώδια.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.