Print this page

«Αντίο» από τους Εκπαιδευτικούς της Θεσσαλονίκης στον 16χρονο: «Δεν υπάρχει χειρότερο από το άδειο θρανίο του μαθητή»

October 03, 2022 239

Η Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και οδύνη για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του 16χρονου μαθητή από το 2ο ΓΕΛ Σταυρούπολης, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο με όχημα της αστυνομίας.

«Ο βαρύς τραυματισμός και ο θάνατός του μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα, αναδεικνύει την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων από τις κρατικές και δημοτικές αρχές προκειμένου να εξασφαλίσουν την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών μας, καθώς και την ασφαλή πρόσβασή  τους στα σχολεία και την αποχώρηση απ’ αυτά» επισημαίνει.

 

Το «αντίο» της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης στον 16χρονο

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ Ε ΕΛΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ 16χρονου ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΥ 2ου ΓΕΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Το ΔΣ της Ε ΕΛΜΕ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και οδύνη για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του 16χρονου μαθητή μας από το 2ο ΓΕΛ Σταυρούπολης. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους και συμμαθητές του, καθώς και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του 2ου ΓΕΛ Σταυρούπολης.

Ο βαρύς τραυματισμός και ο θάνατός του μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα, αναδεικνύει την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων από τις κρατικές και δημοτικές αρχές προκειμένου να εξασφαλίσουν την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών μας, καθώς και την ασφαλή πρόσβασή  τους στα σχολεία και την αποχώρηση απ’ αυτά.

Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να μη γυρίζει ένα παιδί στο σπίτι του, δεν υπάρχει χειρότερο από το άδειο θρανίο του μαθητή μας που χάθηκε τόσο άδικα.

Για το Δ.Σ.

 

Ο πρόεδρος                                 Η γραμματέας

 Χρήστος Ζαγανίδης                      Ειρήνη Σωπιάδου

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.