• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Για την προκλητική στάση του διευθυντή του 3ου ΓΕΛ Αμπελοκήπων

October 03, 2022 267

Το Δ.Σ. της E΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης εκφράζει προς τη διεύθυνση του του 3ου ΓΕΛ Αμπελοκήπων την έντονη αγανάκτηση του και διαμαρτύρεται για την προκλητική στάση της απέναντι στην ΕΛΜΕ, όπως αυτή καταγράφεται σε σχόλιο της που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του σχολείου σχετικά με την ημέρα του αγιασμού.

Η διεύθυνση ενώ γνωρίζει ότι ο Χ. Βαϊτσίδης δεν είναι μέλος της ΕΛΜΕ γιατί έχει διαγραφεί για σοβαρές παραβιάσεις του καταστατικού, αποδέχεται την παρουσία του στον αγιασμό με τον παραπλανητικό τίτλο, όπως φαίνεται στην φωτογραφία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του σχολείου, που τον παρουσιάζει ως «ο αντιπρόσωπος της ΟΛΜΕ κ. Βαιτσίδης».

 

Μάλιστα η Διεύθυνση του σχολείου τον κάλεσε να απευθύνει και χαιρετισμό στον αγιασμό προσφωνώντας τον «ως εκπρόσωπο των καθηγητών της Δυτικής Θεσσαλονίκης»!  

Και οι δύο προσωνυμίες με τις οποίες παρουσιάζεται ο Χ. Βαϊτσίδης την ημέρα του αγιασμού δεν αντιστοιχούν στην  πραγματικότητα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης                      

Για τη στάση της διεύθυνσης του 3ου ΓΕΛ Αμπελοκήπων την ημέρα του αγιασμού και την παραπλανητική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του σχολείου για τον Χ. Βαϊτσίδη

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ εκφράζει προς τη διεύθυνση του σχολείου την έντονη αγανάκτηση του και διαμαρτύρεται για την προκλητική στάση της απέναντι στην ΕΛΜΕ, όπως αυτή καταγράφεται σε σχόλιο της που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του σχολείου σχετικά με την ημέρα του αγιασμού. Η διεύθυνση ενώ γνωρίζει ότι ο Χ. Βαϊτσίδης δεν είναι μέλος της ΕΛΜΕ γιατί έχει διαγραφεί για σοβαρές παραβιάσεις του καταστατικού, αποδέχεται την παρουσία του στον αγιασμό με τον παραπλανητικό τίτλο, όπως φαίνεται στην φωτογραφία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του σχολείου, που τον παρουσιάζει ως «ο αντιπρόσωπος της ΟΛΜΕ κ. Βαιτσίδης». Μάλιστα η Διεύθυνση του σχολείου τον κάλεσε να απευθύνει και χαιρετισμό στον αγιασμό προσφωνώντας τον «ως εκπρόσωπο των καθηγητών της Δυτικής Θεσσαλονίκης»!  

Και οι δύο προσωνυμίες με τις οποίες παρουσιάζεται ο Χ. Βαϊτσίδης την ημέρα του αγιασμού δεν αντιστοιχούν στην  πραγματικότητα. Ο Χ.Β. έχασε την ιδιότητα του μέλους του πρωτοβάθμιου σωματείου και όπως η ΕΛΜΕ έχει ενημερώσει τα σχολεία και μάλιστα το διευθυντή του 3ου ΓΕΛ Αμπελοκήπων στο προσωπικό του μέιλ. ο Χ.Β. δεν πήρε μέρος ούτε στις εκλογές της ΕΛΜΕ (19/5) για το 20 συνέδριο της ΟΛΜΕ, ούτε στο συνέδριο της ΟΛΜΕ και στις εκλογικές διαδικασίες του συνεδρίου γιατί είναι διαγραμμένο μέλος της ΕΛΜΕ.  

 

Ο διευθυντής του σχολείου ως μέλος του ψηφοδελτίου της ΔΑΚΕ επιχειρεί να νομιμοποιήσει τη συνδικαλιστική παρουσία του Χ.Β. για να συνεχίσει να γυρίζει τα σχολεία και  να λασπολογεί κατά της ΕΛΜΕ και όλων των μελών του ΔΣ που με ομόφωνες αποφάσεις τους τήρησαν το καταστατικό και πρότειναν στη ΓΣ τη διαγραφή του, η οποία και τον διέγραψε. Το να στρέφεται με αυτόν τον τρόπο κατά των αποφάσεων της ΕΛΜΕ και παραποιώντας την πραγματικότητα δε συνάδει με τις δημοκρατικές παραδόσεις του κλάδου.

Το σχολείο οφείλει να αποκαταστήσει την πραγματικότητα στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Διευθυντές σχολείων να σταματήσουν να χρησιμοποιούνται από τον Χ.Β. για να λασπολογεί κατά της ΕΛΜΕ και τα μέλη του Δ.Σ. και στην προσπάθεια που κάνει να νομιμοποιήσει τη συνδικαλιστική του δράση την όποια την έχει χάσει με αποφάσεις της Γ.Σ. που τον διέγραψε.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search