• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Βιομηχανία ανώνυμων καταγγελιών έχει στηθεί σε βάρος εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων στην Ιωνίδειο!

October 08, 2022 354

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά καταγγέλλει τη βιομηχανία ανώνυμων καταγγελιών που εδώ και δυο χρόνια έχει στηθεί σε βάρος εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων στην Ιωνίδειο Σχολή Πειραιά.

Το πρόσφατο επεισόδιο του σίριαλ περιλαμβάνει νέες κλήσεις για ένορκη κατάθεση των διευθυντών του Γυμνασίου και του Λυκείου και για ανωμοτί κατάθεση μελών των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, παρά το γεγονός ότι οι αντίστοιχες καταγγελίες πριν δύο χρόνια μπήκαν τελικά στο αρχείο με απόφαση του εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Πειραιά

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΙΩΝΙΔΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά καταγγέλλει τη βιομηχανία ανώνυμων καταγγελιών που εδώ και δυο χρόνια έχει στηθεί σε βάρος εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων στην Ιωνίδειο Σχολή Πειραιά.

Το πρόσφατο επεισόδιο του σίριαλ περιλαμβάνει νέες κλήσεις για ένορκη κατάθεση των διευθυντών του Γυμνασίου και του Λυκείου και για ανωμοτί κατάθεση μελών των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, παρά το γεγονός ότι οι αντίστοιχες καταγγελίες πριν δύο χρόνια μπήκαν τελικά στο αρχείο με απόφαση του εισαγγελέα (βλέπε και ανακοινώσεις της ΕΛΜΕ για το θέμα 132/21-10-2020 και 166/15-1-2021).

Με τις ανώνυμες καταγγελίες εγκαλούνται ξανά συνάδελφοι της Ιωνιδείου γιατί δεν προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να παραβιαστεί η συλλογική απόφαση των μαθητών για συμμετοχή στις μαθητικές κινητοποιήσεις.

Είναι ολοφάνερο ότι τέτοιες πρωτοβουλίες εμπνέονται από τη “γραμμή” του Υπουργείου Παιδείας για την καταστολή των μαθητικών αγώνων ενώ αποτελεί πρόκληση το γεγονός ότι η εισαγγελία Πειραιά καλεί, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εκπαιδευτικούς και γονείς για καταθέσεις με βάση ανώνυμες καταγγελίες.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά εκφράζει για άλλη μια φορά την αμέριστη συμπαράστασή του στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς της Ιωνιδείου και θα αποφασίσει τις επόμενες ενέργειές του ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search