• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Συμμετέχουν στις ηλεκτρονικές εκλογές και έτσι αγωνίζονται να τις καταργήσουν (!!!)

October 13, 2022 341

"Είναι παγκοσμίως γνωστό πως δεν ανατρέπεται η αντιεκπαιδευτική αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης μέσα από την πιστή εφαρμογή της, αλλά μέσα από τον αγώνα για τη μη εφαρμογή της!"

Επισημαίνει ο Ανεξάρτητος Συνδυασμός - Εκπαιδευτική Παρέμβαση Ημαθίας σχετικά με την ανακοίνωση και τη συμμετοχή των ΣΥΝΕΚ στις ηλεκτρονικές εκλογές - παρωδία της Κεραμέως για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ανεξάρτητος Συνδυασμός - Εκπαιδευτική Παρέμβαση Ημαθίας - Συμμετέχουν στις ηλεκτρονικές εκλογές και έτσι αγωνίζονται να τις καταργήσουν (!!!)

Έφτασε στα σχολεία ανακοίνωση των ΣΥΝΕΚ με τίτλο: «Για τις εκλογές ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ, ΚΥΣΔΕ». Μέσα από τέσσερις απολογητικές σελίδες και 1626 λέξεις η γραμματεία των ΣΥΝΕΚ επιχειρεί:

  1. Να αποκρύψει την ταύτισή της με τη ΔΑΚΕ σε επίπεδο ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ.
  2. Να αποποιηθεί τις τεράστιες ευθύνες της για την αδράνεια και την αγωνιστική καθίζηση του κλάδου.
  3. Να συγκαλύψει την στήριξη που παρέχουν οι ΣΥΝΕΚ στην κυβέρνηση και την Κεραμέως στην προώθηση των αντιεκπαιδευτικών και αντεργατικών επιλογών τους.
  4. Να ωραιοποιήσουν ένα συνέδριο – μνημείο πρωτόγνωρων αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων από ΣΥΝΕΚ – ΔΑΚΕ – ΠΕΚ. Ένα συνέδριο που με τις “ψηφισμένες αποφάσεις” του από τις τρεις αυτές παρατάξεις εμφανίζει τον κλάδο να υιοθετεί την αξιολόγηση!!!
  5. Τέλος, και επίκαιρο, να δικαιολογήσει τη συμμετοχή τους στις ηλεκτρονικές εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Καταλήγουν, ως συνήθως, να επιρρίπτουν ευθύνες στις ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ. Μας εκλιπαρούν μάλιστα να κατεβάσουμε ψηφοδέλτια σε ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ, ΚΥΣΔΕ και να αγωνιστούμε μαζί για την ανατροπή των ηλεκτρονικών εκλογών (!!!)

Τους απαντάμε:

  • Δεν θα καθίσουμε να ασχοληθούμε με κάθε τι που αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας. Τα επιχειρήματα που προβάλετε είναι ανάξια καν απάντησης γιατί μοιάζουν περισσότερο με δικαιολογίες, παρά με σοβαρές πολιτικές θέσεις και αποτελούν απεγνωσμένη προσπάθεια συγκάλυψης της συμπόρευσης σας σε στρατηγικές επιλογές με τη ΔΑΚΕ, που εγκαινιάστηκε επίσημα με την υπονόμευση του αγώνα μας κατά των νόμων Κεραμέως.
  • Είναι παγκοσμίως γνωστό πως δεν ανατρέπεται η αντιεκπαιδευτική αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης μέσα από την πιστή εφαρμογή της, αλλά μέσα από τον αγώνα για τη μη εφαρμογή της!
  • Μην ψάχνετε στήριξη και κάλυψη σε εμάς για να κατεβείτε στις ηλεκτρονικές εκλογές. Εξάλλου σας την παρέχουν απλόχερα οι συνεργάτες σας της ΔΑΚΕ. Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον κλάδο.

Καλούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους να δώσουν για μια ακόμη φορά τη δική τους απάντηση στην κυβέρνηση, αλλά και στις ΣΥΝΕΚ – ΔΑΚΕ – ΠΕΚ, που έχουν επιλέξει το ρόλο του στυλοβάτη της Κεραμέως.

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ, ΚΥΣΔΕ

ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ.

Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΗΤΤΑ

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗ ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search