• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Αναπληρωτές: Οι απειλές δε μας φοβίζουν - μας δυναμώνουν - Η αγωνιστική μας στάση μπορεί να ανησυχεί τους διοικούντες και να φέρνει αποτελέσματα

November 13, 2022 367

Η αγωνιστική μας στάση μπορεί να ανησυχεί τους διοικούντες και να φέρνει αποτελέσματα

Απειλές για μήνυση δέχτηκε το Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπ/κων από δικηγόρο που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί την διεύθυνση Π.Ε. Δράμας!

Οι απειλές δε μας φοβίζουν - μας δυναμώνουν να συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά τον αγώνα. Θα μας βρίσκουν μπροστά τους μαζί με το μαχητικό εκπαιδευτικό κινημα και ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ από όλη τη χώρα.

Μετά τις καταγγελίες που δημοσιεύθηκαν από το Συντονιστικό για τις αυθαιρεσίες της ΔΙΠΕ Δράμας, απειληθήκαμε τηλεφωνικά με ΜΗΝΥΣΕΙΣ αν δεν κατέβει η καταγγελία!

Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών

Από ότι φάνηκε, η παρέμβαση και η καταγγελία αναπληρωτών/τριων εκπαιδευτικών, ΕΕΠ και ΕΒΠ ενόχλησε γιατί αποκάλυψε μια πραγματικότητα που είναι υπαρκτή και αποκρύπτεται. Η καταγγελία φαίνεται ότι θορύβησε την Διεύθυνση, η οποία μεν επανατοποθετήθηκε ΑΜΕΣΩΣ μετά την καταγγελία και προσπάθησε να διασκεδάσει τις αντιδράσεις, προσπαθώντας να αποκαταστήσει κάποιους από τους αδικούμενους. Ταυτόχρονα για να κάμψει κάθε άλλη αντίδραση, προσπαθεί να τρομοκρατήσει κάθε φωνή που διεκδικεί τα δικαιώματα των εργαζομένων!

Φτάσαμε στο απαράδεκτο σημείο, δικηγόρος, που ισχυρίστηκε ότι καλεί εκ μέρους της ΔΙΠΕ - χωρίς να ξεκαθαρίσει ποιον συγκεκριμένα εκπροσωπεί- να απειλεί με μήνυση όσες και όσους καταγγέλλουν τις αυθαιρεσίες! Είναι γελασμένοι όσοι/όσες πιστεύουν ότι θα μας κάμψουν απειλές και κάθε λογής τακτικές τρομοκρατίας και εκφοβισμού των εργαζομένων.

Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα εργασιακά δικαιώματα όλων των συναδέλφων/ισσών, να είμαστε εκεί σε κάθε αυθαιρεσία της διοίκησης ή των δ/ντών σχολείων! Οι απειλές τους δεν μας τρομοκρατούν, μας αποδεικνύουν ότι έχουμε ΔΙΚΙΟ!

Καλούμε κάθε συναδέλφισσα και συνάδελφο να βγει θαρρετά και να καταγγείλει κάθε μορφή διοικητικής αυθαιρεσία στους συλλόγους και τις ΕΛΜΕ, στις Ομοσπονδίες και στο Συντονιστικό Αναπληρωτών/τριων.

Καλούμε εδώ και τώρα τον ΣΕΠΕ Δράμας και την ΔΟΕ αλλά και κάθε ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ να πάρουν θέση και να καταγγείλουν τις εκφοβιστικές μεθόδους της Διεύθυνσης και να υπερασπιστούν τα μέλη τους κόντρα στις αυθαιρεσίες της κάθε Διοίκησης!

Αντίστοιχες περιπτώσεις αυθαιρεσιών συμβαίνουν παντού, από την ΔΙΠΕ Λάρισας και τις τοποθετήσεις των υπεράριθμων, την ΔΙΔΕ Α’ Αθήνας και τις μετακινήσεις εκπαιδευτικών μέσα στην μέση της χρονιάς, την ΔΙΠΕ Θεσσαλονίκης με τις αυθαιρεσίες που καταγγείλαμε στις αρχές της χρονιάς. Από την Μακεδονία μέχρι την Κρήτη οι καταγγελίες είναι αμέτρητες!

Οι εργαζόμενες/οι έχουμε δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες, αγώνες των εργαζομένων που δεν φοβήθηκαν ποτέ και τίποτα. Αν νομίζουν ότι θα σιωπήσουμε είναι βαθιά κοιμισμένοι!

Δεν θα βρουν ΜΠΡΟΣΤΑ τους μόνο το Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπ/κων, αλλά ΟΛΟ το μαχητικό κίνημα της εκπαίδευσης.

Οι αναπληρωτές/τριες ΔΕΝ φοβόμαστε

Κανένας/καμία μόνη! Θα μιλάμε, θα καταγγέλλουμε, θα συμμετέχουμε και θα αγωνιζόμαστε συλλογικά!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search