• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Απειλούσε να πέσει στο κενό από τη σκεπή σχολείου επειδή πήρε αποβολή και τον διώχνουν

November 15, 2022 1561

 

 

Αναστάτωση και πανικό στο 2ο ΕΠΑΛ  Κοζάνης με έναν μαθητή να απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει, αν ο σύλλογος καθηγητών δεν αλλάξει απόφαση. Ο ανήλικος καλείται να αλλάξει σχολείο λόγω της συμπεριφοράς του.

 

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης με ανήλικο μαθητή του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης, όταν ανέβηκε στη σκεπή του σχολείου και απειλούσε ότι θα πέσει, στο άκουσμα της απόφασης να αλλάξει σχολική μονάδα για κακή συμπεριφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr, στις 11:45 το πρωί της Τρίτης ο μαθητής ενημερώθηκε από τους καθηγητές για την απόφαση του σχολείου να αλλάξει σχολική μονάδα λόγω συμπεριφοράς και τότε, οργισμένος, ανέβηκε στη σκεπή και απειλούσε να πέσει αν δεν αρθεί η εν λόγω απόφαση του Συλλόγου Καθηγητών.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν περιπολικά οχήματα της Αστυνομίας, ενώ τελικά, ευτυχώς, ο μαθητής κατέβηκε μετά από παρέμβαση των καθηγητών.

Ένα σχολικό περιβάλλον που υπηρετεί τη λογική των επιδόσεων, «αρένα» άγριου ανταγωνισμού,  υπερφορτώνει τους μαθητές με διδακτική ύλη, στείρες και αποσπασματικές γνώσεις, πολλές άλλες υποχρεώσεις (φροντιστήρια, ξένες γλώσσες κ.λπ.), με πρόσθετο άγχος και ένταση, ανασφάλεια και αρνητισμό. Τέσσερα στα πέντε παιδιά βιώνουν καταστάσεις άγχους που συνδέονται με τη σχολική ζωή(Pulse RC – ΕΚΚΕ). Το σχολείο προβάλλει ακόμη και για τους πρωταγωνιστές του ως χώρος θυσίας και όχι ως χώρος ικανοποίησης και νοήματος.  Ένα τέτοιο σχολείο πηγή άγχους. Χιλιάδες παιδιά και έφηβοι παρουσιάζουν έντονα σχολειοφοβικά συμπτώματα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search