• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Εκπαιδευτικοί Θεσσαλονίκης: "Η κατρακύλα και ο εκφυλισμός της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΟΛΜΕ δεν έχει τέλος"

November 19, 2022 296

"Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ που μόλις το βράδυ της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου μας κοινοποίησε ότι στις 11 το πρωί του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου, δηλαδή σε δύο μέρες (!!!) θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η Γ.Σ. των Προέδρων της 22ης Οκτωβρίου, την οποία η ίδια ακριβώς πλειοψηφία είχε πραξικοπηματικά αναβάλει δύο μόλις μέρες πριν την πραγματοποίησή της (που είχε οριστεί για το Σάββατο 22/10), με την αστεία τότε δικαιολογία ότι επί έναν ολόκληρο μήνα δεν είχε καταφέρει να βρει αίθουσα που θα τη φιλοξενήσει.

Η απαράδεκτη αυτή απόφαση αποτελεί ένα ακόμα βήμα εκφυλισμού των Σωματείων και απαξίωσης της Ομοσπονδίας. Καλούν τους εκπροσώπους των ΕΛΜΕ να προσέλθουν στη Γ.Σ. των Προέδρων χωρίς να έχουν προηγηθεί ούτε Γενικές Συνελεύσεις, ούτε καλά-καλά Διοικητικά Συμβούλια, στην οποία δε θα μπορεί να συζητηθεί τίποτα άλλο παρά μόνο το θέμα της προκήρυξης κλαδικής απεργίας. Είναι σαφές ότι η πλειοψηφία του Δ.Σ της ΟΛΜΕ προσπαθεί απεγνωσμένα να αποφύγει τη μήνη των εκπροσώπων των ΕΛΜΕ για την απαράδεκτη απόφασή τους να συμμετέχουν στις ηλεκτρονικές εκλογές-παρωδία, κόντρα στην εκφρασμένη θέληση της πλειοψηφίας των ΕΛΜΕ. Αυτός άλλωστε ήταν και ο πραγματικός λόγος της εσπευσμένης αναβολής της τελευταίας Γ.Σ. των Προέδρων."

Επισημαίνει μεταξύ άλλων η Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Θεσσαλονίκης

Αναλυτικά:

Η κατρακύλα και ο εκφυλισμός της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΟΛΜΕ δεν έχει τέλος

Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ που μόλις το βράδυ της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου μας κοινοποίησε ότι στις 11 το πρωί του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου, δηλαδή σε δύο μέρες (!!!) θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η Γ.Σ. των Προέδρων της 22ης Οκτωβρίου, την οποία η ίδια ακριβώς πλειοψηφία είχε πραξικοπηματικά αναβάλει δύο μόλις μέρες πριν την πραγματοποίησή της (που είχε οριστεί για το Σάββατο 22/10), με την αστεία τότε δικαιολογία ότι επί έναν ολόκληρο μήνα δεν είχε καταφέρει να βρει αίθουσα που θα τη φιλοξενήσει.

Η απαράδεκτη αυτή απόφαση αποτελεί ένα ακόμα βήμα εκφυλισμού των Σωματείων και απαξίωσης της Ομοσπονδίας. Καλούν τους εκπροσώπους των ΕΛΜΕ να προσέλθουν στη Γ.Σ. των Προέδρων χωρίς να έχουν προηγηθεί ούτε Γενικές Συνελεύσεις, ούτε καλά-καλά Διοικητικά Συμβούλια, στην οποία δε θα μπορεί να συζητηθεί τίποτα άλλο παρά μόνο το θέμα της προκήρυξης κλαδικής απεργίας. Είναι σαφές ότι η πλειοψηφία του Δ.Σ της ΟΛΜΕ προσπαθεί απεγνωσμένα να αποφύγει τη μήνη των εκπροσώπων των ΕΛΜΕ για την απαράδεκτη απόφασή τους να συμμετέχουν στις ηλεκτρονικές εκλογές-παρωδία, κόντρα στην εκφρασμένη θέληση της πλειοψηφίας των ΕΛΜΕ. Αυτός άλλωστε ήταν και ο πραγματικός λόγος της εσπευσμένης αναβολής της τελευταίας Γ.Σ. των Προέδρων.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι οι εκπρόσωποι των απομακρυσμένων από το κέντρο ΕΛΜΕ, όπως η δική μας, είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν υπέρογκα ποσά για την αγορά εισιτηρίου και για διαμονή σε ξενοδοχεία τα οποία δεν ακυρώνονται την τελευταία στιγμή.

Η Α΄ΕΛΜΕ θα συμμετέχει στη Γενική Συνέλευση των Προέδρων με εκπρόσωπό της αφού αναγκάστηκε να συγκαλέσει για δεύτερη φορά ΔΣ μέσα στην εβδομάδα. Οι συγκεκριμένες δυνάμεις θα έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τον εκφυλισμό των διαδικασιών είτε υπάρξει απαρτία στη Γενική Συνέλευση των Προέδρων, είτε όχι.

Καλούμε τους συναδέλφους να βγάλουν συμπεράσματα από τις ενέργειες αυτές της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και μέσα από την ενεργοποίηση όλων μας να ανατρέψουμε τους αρνητικούς συσχετισμούς στην Ομοσπονδία που αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη των αγώνων μας για μια αξιοπρεπή ζωή.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Α΄ΕΛΜΕ

 

Η Πρόεδρος                           Ο Γ. Γραμαμτέας

Τραγάκη Δήμητρα               Αϊβαζίδης Βασίλης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search