• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Διευθύντρια Σχολείου παραβιάζει το διδακτικό ωράριο των εκπαιδευτικών - καταστρατηγεί τις αποφάσεις του ΣΔ

November 25, 2022 529

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης»  καταγγέλλει ότι η Δ/ντρια του Δημ. Σχ. Πολυδενδρίου, καταστρατηγώντας απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, αναφορικά με τη λειτουργία του σχολείου σε περίπτωση βραχυχρόνιας απουσίας εκπαιδευτικούπροχώρησε σε αναθέσεις ωρών σε εκπαιδευτικούς, πέραν του διδακτικού τους ωραρίου, λόγω απουσίας εκπαιδευτικού για μια μέρα!

Ακυρώνοντας τον Σύλλογο Διδασκόντων, το ανώτατο δημοκρατικό όργανο λειτουργίας της σχολικής μονάδας, η ενέργεια αυτή της Διευθύντριας είναι αυθαίρετη και ευθεία βολή κατά του θεσμοθετημένου διδακτικού ωραρίου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση - καταγγελία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης»

Καταγγελία : κατάφωρη καταστρατήγηση απόφασης Συλλόγου Διδασκόντων και παραβίαση του Διδακτικού Ωραρίου από τη Δ/ντρια του Δημ. Σχ. Πολυδενδρίου

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης»  καταγγέλλει ότι η Δ/ντρια του Δημ. Σχ. Πολυδενδρίου, καταστρατηγώντας απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, αναφορικά με τη λειτουργία του σχολείου σε περίπτωση βραχυχρόνιας απουσίας εκπαιδευτικού, προχώρησε σε αναθέσεις ωρών σε εκπαιδευτικούς, πέραν του διδακτικού τους ωραρίου, λόγω απουσίας εκπαιδευτικού για μια μέρα!!!

Ακυρώνοντας τον Σύλλογο Διδασκόντων, το ανώτατο δημοκρατικό όργανο λειτουργίας της σχολικής μονάδας, η ενέργεια αυτή της Διευθύντριας είναι αυθαίρετη και ευθεία βολή κατά του θεσμοθετημένου διδακτικού ωραρίου.

Καλούμε τη Διευθύντρια να ανακαλέσει την απόφασή της. Στην αντίθετη περίπτωση, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει την οριστική διαγραφή της εν λόγω Διευθύντριας από τον Σύλλογο.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search