• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Μεγάλο κύμα αλληλεγγύης στον διωκόμενο διευθυντή του 8ου Γυμνασίου Πειραιά - Νέα κινητοποίηση την Τετάρτη 30/11 12:30 στη ΔΙΔΕ Πειραιά

November 28, 2022 302

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά ευχαριστεί όλα τα σωματεία, ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και εκφράζουν την συμπαράστασή τους στο διωκόμενο Διευθυντή του 8ου Γυμνασίου Πειραιά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ 8ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

29 ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ-ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά ευχαριστεί όλα τα σωματεία, ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και εκφράζουν την συμπαράστασή τους στο διωκόμενο Διευθυντή του 8ου Γυμνασίου Πειραιά. Τις επόμενες ημέρες, αναμένονται κι άλλα ψηφίσματα συμπαράστασης. Μέχρις στιγμής, ψήφισμα έχουν στείλει:

ΕΛΜΕ: Κεφαλλονιάς-Ιθάκης Ηλείας Σάμου Α’ Θεσσαλονίκης Γ’ Θεσσαλονίκης Χανίων Χαλκιδικής Καρδίτσας Β’ ΕΛΜΕ Αθήνας Κέρκυρας Α’ Δυτικής Αττικής (Περιστέρι) Ηρακλείου Φωκίδας ΣΕΠΕ: Αιγάλεω Αργοσαρωνικού Βύρωνα-Καισαριανής-Παγκρατίου “Ρόζα Ιμβριώτη” Κορινθίας Χαϊδαρίου Λήμνου Ηλιούπολης “Μ. Παπαμαύρος” Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας “Αριστοτέλης” Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής “Ηρώ Κωνσταντοπούλου” Γλυφάδας-Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Κερατσινίου-Περάματος “Ν. Πλουμπίδης” Α’ Πειραιά “η Πρόοδος” “Παρθενώνας” Α’ Αθηνών

Επίσης, ψήφισμα απέστειλε και το Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Παράλληλα, εκατοντάδες συνάδελφοι στον Πειραιά έχουν ήδη υπογράψει (μέσα σε δύο ημέρες) την επιστολή στήριξης, που συνέταξαν οι εκπαιδευτικοί του 8ου Γυμνασίου Πειραιά. Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται!

Όλοι και όλες στην κινητοποίηση της ΕΛΜΕ Πειραιά την Τετάρτη 30/11 12:30 στη ΔΙΔΕ Πειραιά

(2ωρη στάση εργασίας 12:00-14:00)

Δεν θα περάσουν η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός!

Υ.Γ.1: Ζητούμε συγγνώμη αν, εκ παραδρομής δεν συμπεριλάβαμε κάποια ΕΛΜΕ ή ΣΕΠΕ. Θα γίνει άμεσα

Υ.Γ.2: Αποστείλαμε και νέο ψήφισμα προς τα σωματεία, αυτή τη φορά γιατί κλήθηκε από το ΔΙΔΕ Πειραιά το μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά, Μάγδα Δρούγκα, αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, σε παροχή έγγραφων διευκρινίσεων για την συμπεριφορά της (!) και τις απόψεις της (!), στα πλαίσια προγραμματισμένης κινητοποίησης της ΕΛΜΕ! Παρακαλούμε τα σωματεία να προωθήσουν όλες τις αποφάσεις τους (τόσο αυτή για την συνδικαλιστική δίωξη του Διευθυντή του 8ου Γυμνασίου Πειραιά, όσο και αυτή για το μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά), στο email του Διευθυντή ΔΙΔΕ Πειραιά This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search