• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Η ΔΔΕ Πειραιά προκαλεί - Κάτω τα χέρια από το μέλος του ΔΣ και σ. Γιώργο Καββαδία - Να παρθούν πίσω όλες οι διώξεις!

December 01, 2022 853

της Σάσας Χασάπη - www.redtopia.gr

Με περίσσιο θράσος ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πειραιά καλεί μέσα σε λίγες μέρες και δεύτερο μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά τον Γ. Καββαδία σε έγγραφες εξηγήσεις για αναπαραγωγή προκήρυξης και απόψεων της συνδικαλιστικής παράταξης Ενότητας Αντίστασης Ανατροπής στο διαδίκτυο.

Είχε προηγηθεί η κλήση σε απολογία συναδέλφισσας, επίσης μέλους του ΔΣ, για απόψεις που εξέφρασε σε καθιερωμένη συνάντηση του σωματείου με τον ΔΔΕ…μετά την κλήση σε πειθαρχικό επιπλέον δύο μελών της ΕΛΜΕ Πειραιά για συμμετοχή τους στην απεργία -αποχή που προκήρυξε το σωματείο τους.

Η κλήση στο σ. Καββαδία μάλιστα ήρθε μια μέρα μετά την μαζική σε συμμετοχή συγκέντρωση και κατάληψη της Διεύθυνσης από συναδέλφους -ισες που υπερασπίζονται τους διωκόμενους-η.

Είναι φανερό ποιος είναι ο στόχος του εντεταλμένου ΔΔΕ του Υπουργείου Παιδείας: το σωματείο, το δικαίωμα στην απεργία και τον συνδικαλισμό, οι αγωνιστές -ριες που δεν σκύβουν το κεφάλι. Έχοντας ως μέντορα τον Χατζηδάκη και τον νόμο 4808 /2021 ο ΔΔΕ Πειραιά θεωρεί πως τώρα μπορεί να τακτοποιήσει παλιούς λογαριασμούς των προκατόχων του και να δώσει γρήγορα τα διαπιστευτήριά του στο πολιτικό προσωπικό που υπηρετεί. Να μετέχει στην κεντρικά σχεδιασμένη πολιτική επιλογή να τρομοκατηθούν όσοι -ες αγωνίζονται ενάντια στις πολιτικές της φτώχειας και της εξαθλίωσης.

Δεν έχει λογαριάσει όμως σωστά τον αντίπαλο: το πλατύ κύμα αλληλεγγύης, όχι μόνο από εργαζόμενους στην εκπαίδευση, τα δεκάδες ψηφίσματα και υπογραφές συμπαράστασης από σωματεία και ομοσπονδίες, την ενότητα και αποφασιστικότητα να υπερασπιστούμε σαν γροθιά τους δικούς μας ανθρώπους, τους ανθρώπους της τάξης μας, συναγωνιστές-ιες, συνοδοιπόρους και συντρόφους.

Δεν μας τρομοκρατεί, μας εξοργίζει.


Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search