• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Αστυνομική τρομοκρατία σε ανήλικους μαθητές και εκπαιδευτικούς

December 02, 2022 132

Άνευ λόγου και αιτίας, μέλη μιας διμοιρίας MAT ζήτησαν ταυτότητα και  προέβησαν σε έλεγχο της τσάντας ενός από τους τρεις ανήλικους μαθητές, που συνοδευόμενοι από την καθηγήτριά τους, μετέφεραν υλικά για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου από τα εργαστήρια του Ε.Κ. στο 8ο ΕΠΑΛ.

 

Το γεγονός το καταγγέλλουν τόσο οι εκπαιδευτικοί του 8ου ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης όσο και η Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης την ανακοίνωση της οποίας δημοσιεύουμε.

 

Η ανακοίνωση της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης στηρίζει το ψήφισμα των εκπαιδευτικών του 8ου ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης και εκφράζει την οργή του για το περιστατικό που συνέβη την Τρίτη 8/11/2022 έξω από το σχολείο, επί της οδού Κατσιμίδη, μεταξύ αστυνομικών και μαθητή του σχολείου.

Συγκεκριμένα, χωρίς λόγο και αιτία, μέλη μιας διμοιρίας MAT ζήτησαν ταυτότητα και  προέβησαν σε έλεγχο της τσάντας ενός από τους τρεις ανήλικους μαθητές, που συνοδευόμενοι από την καθηγήτριά τους, μετέφεραν υλικά για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου από τα εργαστήρια του Ε.Κ. στο 8ο ΕΠΑΛ.

Επιπλέον εξέφρασαν προσωπικές τους απόψεις, περί  μη ύπαρξης γιορτής του Πολυτεχνείου.

Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ καταδικάζει απερίφραστα την απρόκλητη επίδειξη αστυνομικής  τρομοκρατίας απέναντι στους μαθητές μας και τους συναδέλφους μας  που στηρίζουν και υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τη Δημόσια Εκπαίδευση και σε κανέναν δεν επιτρέπουμε να προσβάλει το ήθος και τον αξιοπρέπειά μας, πολύ περισσότερο να ασκεί οποιαδήποτε μορφή βίας εναντίον μας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« February 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search