• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Οι πρωθυπουργοί δεν επισκέπτονται τα νεκρά παιδιά…επισκέπτονται μόνο τους CEO

December 08, 2022 125

Οι πρωθυπουργοί δεν επισκέπτονται τα νεκρά παιδιά…επισκέπτονται μόνο τους CEO

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΥΡΙΛΛΑ - imerodromos.gr


Όταν έχει πεθάνει ένα παιδί 11 χρόνων μέσα στο προαύλιο του σχολείου… όταν έχει συμβεί κάτι τόσο τραγικό, συντριπτικό, αδιανόητο… τί κάνει ο πρωθυπουργός μιας χώρας;

Πάει εκεί, στο σχολείο, επιθεωρεί, ζητάει εξηγήσεις, επί τόπου, από το Δήμο και την Περιφέρεια, επισκέπτεται τους τραγικούς γονείς…. Ακόμα και ένας αστός πολιτικός, επιδεικνύει μια ελάχιστη τσίπα… έστω και την επίφαση της ύπαρξης τσίπας!


Αλλά όχι, ο “άριστος” πρωθυπουργός που πάει; Ιδού: “στην εκδήλωση εγκαινίων του νέου Data Center της LamdaHellix Athens 3, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κορωπί. Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο CEO της Digital Realty, Α.William Stein” (!).

Η υπ. Παιδείας, που θα έπρεπε να συνοδεύει τον πρωθυπουργό σε όλα τα παραπάνω που δεν έκανε… προφανώς ασχολείται με την αυτοαξιολόγηση και τους χορηγούς στα σχολεία… δεν είχε χρόνο να πάει στις Σέρρες!

Ο υπ. Εσωτερικών είναι απασχολημένος με την ίδρυσης αστυνομίας στους Δήμους! Στους Δήμους που έχουν στην ευθύνη τους τα σχολεία που σκοτώνουν τα παιδιά μας!


Τέσσερις μέρες, λοιπόν, μετά την τραγωδία στις Σέρρες και ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα ο 52χρονος εργολάβος που ανέλαβε τη μετατροπή του καυστήρα θέρμανσης σε αντλία θερμότητας γεωθερμίας στο συγκεκριμένο σχολείο και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να φωτίζει αυτή την ανείπωτη τραγωδία και δεν έχει δημοσιοποιηθεί τίποτα από όσα είπαν τόσο εργολάβος όσο και ο ηλεκτρολόγος. Για τους δύο σχηματίστηκε δικογραφία και απολογήθηκαν με κατηγορίες για ανθρωποκτονία, σωματική βλάβη κατά συρροή και έκρηξη.

Οι ευθύνες πετάγονται σαν μπαλάκι από τον έναν στον άλλο, η Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδας “στέκεται”, λέει, “στο πλευρό του συναδέλφου μας γνωρίζοντας το έργο και την προσπάθεια που κάνει για να αναβαθμίσει τα σχολεία της πόλης του προς όφελος των μαθητών και των οικογενειών τους», ενώ η Περιφερειακή Ενωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας σε ανακοίνωσή της καταλήγει πως αναγνωρίζει «τις διαρκείς προσπάθειες του συναδέλφου και τις προσπάθειές του σε ένα δύσκολο περιβάλλον να αναβαθμίσει και να συντηρήσει τις εκπαιδευτικές δομές στον δήμο του και είμαστε στο πλευρό του για τη διερεύνηση σε όλα τα επίπεδα της τραγικής υπόθεσης».

Κι έτσι αφού οι μεν κάλυψαν τους δε και αφού πρωθυπουργός και μέλη της κυβέρνησης έκαναν τις εθιμοτυπικές θλιμμένες δηλώσεις, η ζωή συνεχίζεται… και φυσικά θα χυθεί άπλετο φως!!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« February 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search