• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

12 Δεκέμβρη πανελλαδική μέρα δράσης στο ΥΠΑΙΘ και σε όλες τις διευθύνσεις και περιφέρειες εκπ/σης της χώρας! «Υπάκουοι/ες εργαζόμενοι/ες δούλοι ΤΕΛΟΣ!»

December 11, 2022 250



"Όλες και όλοι στην κινητοποίηση στις 12/12 στις 14:00 στο ΥΠΑΙΘ"
Την άμεση νομιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών ζητά με ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΖΕΦΥΡΙΟΥ-ΦΥΛΗΣ

Καλούν μέχρι μέχρι στιγμής:

ΣΕΠΕ Αριστοτέλης, Α’ Αθηνών, Κ. Σωτηρίου, Ηρώ Κωνσταντοπούλου, Αθηνά, Αμαρουσίου, Πρόοδος Πειραιά, Αιγάλεω, Καλλιθέα-Μοσχάτο, Ρήγας Φεραίος Πειραιά, Ζ’ Θεσσαλονίκης, Λαγκαδάς

Ε’ ΕΛΜΕ Αθήνας, ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής, Α’ Δυτικής Αττικής το Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών και οι αποφάσεις συμμετοχής συνεχίζονται…

Η ανακοίνωση:
"Όλες και όλοι στην κινητοποίηση στις 12/12 στις 14:00 στο ΥΠΑΙΘ

Η ΕΛΜΕ καλεί στην κινητοποίηση για τη μονιμοποίηση νεοδιόριστων και αναπληρωτών τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, στο ΥΠΑΙΘ.

ΤΕΛΟΣ στην ομηρία με τις ελαστικές σχέσεις εργασίας! ΤΕΛΟΣ σε κάθε είδους εκβιασμό!
Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους και όλες!!!
Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Κατάργηση των ν.4692/20 και 4823/21 της αξιολόγησης και διάλυσης του δημόσιου σχολείου.
ΟΧΙ στον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ και σε οποιοδήποτε άλλο αξιολογικό κόφτη.
Καμιά σύνδεση της μονιμοποίησης με την αξιολόγηση.
Μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων αμέσως μόλις γίνεται ο διορισμός τους – Κατάργηση της περιόδου δοκιμότητας.
Η ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής καλύπτει με στάση εργασίας - από τις 13:00 ως το τέλος της πρωινής βάρδιας - τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση,
Όλες και όλοι στην πανεκπαιδευτική απεργία στις 15/12 με θέματα αιχμής την καταβολή των δώρων και τις αυξήσεις στους μισθούς μας, τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων και των αναπληρωτών, καθώς και την απόσυρση όλων των αντιεκπαιδευτικών νόμων"

αφισα μονιμοποιήσεις 12.12.jpg

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ηρώ Κωνσταντοπούλου»

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ – ΖΕΦΥΡΙΟΥ – ΦΥΛΗΣ

12 Δεκέμβρη συγκέντρωση στο ΥΠΑΙΘ στις 2μμ

Ο σύλλογος κηρύσσει 1-4 ώρες στάση εργασίας για τους/τις εκπαιδευτικούς των ολοήμερων

Καλούμε όλους/όλες τους/τις αναπληρωτ(ρι)ες και τους/τις νεοδιόριστους/ες του συλλόγου την Τετάρτη 7/12 στις 6μμ σε διαδικτυακή συζήτηση οργάνωσης του αγώνα στο λινκ https://meet.jit.si/anaplirotes-neodioristoi

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 9/12 στις 2μμ στη Διεύθυνση ΠΕ Δυτ. Αττικής: Δε θα επιτρέψουμε να ακυρωθούν οι διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης των νεοδιόριστων του 2020!

 Ως εδώ με την κοροϊδία των συμβάσεων λίγων μηνών, το αέναο κυνήγι προσόντων και την προκλητική «δόκιμη» περίοδο! Μόνιμη & σταθερή δουλειά για όλους & όλες!

Μονιμοποίηση ΤΩΡΑ όλων των αναπληρωτ(ρι)ών αποκλειστικά με βάση το πτυχίο και ολόκληρη την προϋπηρεσία! Άμεση μονιμοποίηση χωρίς ΚΑΜΙΑ προϋπόθεση ΟΛΩΝ των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών

Μόνο οργή προκαλούν οι τελευταίες εξελίξεις που κάνουν λόγο για ανάκληση των διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης των νεοδιόριστων ΕΑΕ του ’20 στις οποίες προχώρησαν ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ δεκάδες ΔΙΠΕ και ΔΙΔΕ, μεταξύ αυτών και η Διεύθυνση ΠΕ Δυτ. Αττικής, σε ολόκληρη τη χώρα! Από τις προκλητικές δηλώσεις του ΓΓ Κόπτση στη συνάντηση με τα εκπαιδευτικά σωματεία μέχρι την τοποθέτηση της υφυπουργού Παιδείας Μακρή στη Βουλή, γίνεται φανερό ότι η κυβέρνηση βάζει στο στόχαστρο τους νέους και τις νέες εργαζόμενες. Επιδιώκεται η διαδικασία των μονιμοποιήσεων να ολοκληρωθεί μόνο εφόσον ετοιμαστεί και προχωρήσει η ατομική αξιολόγηση, επικαλούμενοι και τον ν.4589 του Γαβρόγλου, ο οποίος προβλέπει τον καθορισμό κριτηρίων για την μονιμοποίηση των «δοκίμων» στη διετία με ΥΑ.

Αιτία πολέμου η επιδίωξη του ΥΠΑΙΘ για ανάκληση των διορισμών αν δεν υποταχθούμε στην ατομική αξιολόγηση!

Παράλληλα, με προκλητικό τρόπο οι νεοδιόριστοι της ΕΑΕ και της γενικής του 2021 καλούνται σε εξαντλητική «επιμόρφωση» με θέμα τις δεξιότητες, την αξιολόγηση, κάθε πλευρά του σχολείου που διαμορφώνουν και υποτάσσεται στις επιταγές της αγοράς, στο οποίο τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών σαρώνονται από τις ταξικές και κοινωνικές αντιθέσεις που οξύνονται, ο/η εκπαιδευτικός φορτώνεται στην πλάτη του κάθε ανεπάρκεια του εκπαιδευτικού συστήματος.

Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε προβλέπει 24 ώρες σύγχρονης εξ αποστάσεως εκτός εργασιακού ωραρίου για 2 ή 3 μήνες! Συνεχίζοντας μάλιστα η πρόσκληση αναφέρει ότι «Η επιτυχής παρακολούθηση της ασύγχρονης εξ αποστάσεως επιμόρφωσης (σημειώνουμε ότι αυτό αφορά 72!!! ώρες) βασίζεται στην ολοκλήρωση ασκήσεων αυτοαξιολόγησης, δραστηριοτήτων και δύο (2) εκτενών εργασιών στα αντικείμενα Α1 (παιδαγωγική αλληλεπίδραση) και Β1 (προγραμματισμός και οργάνωση διδακτέας ύλης)».

Το ΥΠΑΙΘ αντιμετωπίζει ανοιχτά τη νέα γενιά εκπαιδευτικών ως εύκολο στόχο και τους διορισμούς ως Δούρειο Ίππο για να περάσει την πολυπόθητη αντιδραστική και τιμωρητική αξιολόγηση. Αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο εχθρεύεται τη γενιά που φώναξε «Υπάκουοι αναπληρωτές δούλοι τέλος» και κέρδισε με τον ανυποχώρητο αγώνα της τον διορισμό τους. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κρατήσει σε ένα ιδιότυπο καθεστώς ομηρίας (έχοντας διοριστεί αλλά όχι «μονιμοποιηθεί») ώστε να δεχτεί πρώτη την αξιολόγηση.

Το Υπουργείο θεωρεί ότι οι νεότεροι συνάδελφοι του «χρωστάμε» τη μονιμοποίηση μας, ότι προκειμένου να δουλεύουμε στο δημόσιο σχολείο είμαστε διατεθειμένοι/ες  να ξεπουλήσουμε την αξιοπρέπεια και τα όνειρά μας για ένα δημόσιο σχολείο, που εξακολουθεί να λειτουργεί δημοκρατικά, που οραματίζεται ένα δικαιότερο μέλλον για όλα τα παιδιά. Όποιες και να είναι οι προθέσεις του ΥΠΑΙΘ δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δε θα επιτρέψουμε να γίνουμε όμηροι ενός ωμού εκβιασμού. Δεν θα το επιτρέψουμε γιατί δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν. Γιατί  επί πολλά χρόνια έχουμε δουλέψει ως συμβασιούχοι με μειωμένα δικαιώματα σε κάθε άκρη της Ελλάδας. Γιατί ως μόνιμοι, νεοδιόριστοι, αναπληρωτές έχουμε δει τα προσόντα μας να μην είναι ποτέ επαρκή, έχουμε δει το συνολικό μας εισόδημα να  μειώνεται δραματικά και τον μισθό μας να μην φτάνει για να βγει ο μήνας, γιατί όσα χρόνια δουλεύουμε είμαστε μόνοι και μόνες, χωρίς καμία υποστηρικτική δομή, με Υπουργείο και Διοίκηση όχι μόνο να «νίπτουν τας χείρας τους», αλλά και να απειλούν πλέον με πειθαρχικές ποινές όποιον/α δεν προσαρμόζεται στις επιταγές τους.  

Συναδέλφισσες/οι, νεοδιόριστοι όλων των ετών, αναπληρωτ(ρι)ες, αυτό που διακυβεύεται είναι η εργασία και οι ζωές μας, οι μεταξύ μας σχέσεις, η συναδελφικότητα, η δημοκρατία, η παιδαγωγική ελευθερία, μαζί και κάθε έννοια μονιμότητας στο δημόσιο σχολείο. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και αφορά όχι μόνο τους νεοδιόριστους του ’20, αλλά εξίσου και του ’21 και του ’22 και τους δεκάδες χιλιάδες αναπληρωτές που έρχονται από πίσω, μαζί και όλους τους μόνιμους που έπεται η αξιολόγησή τους και γιατί όχι η επανεξέταση της «ικανότητας», άρα και μονιμότητάς τους. Η΄ θα αφήσουμε τον φόβο να νικήσει ή θα σταθούμε συλλογικά, αποφασιστικά και μαχητικά απέναντι σε ένα αφήγημα που λέει ότι όποιος/α δεν συμμορφώνεται απολύεται ή παραμένει όμηρος μιας αέναης, ταξικά άνισης και μίζερης διαδικασίας κατά την οποία κανείς ποτέ δεν θα είναι αρκετά ικανός, αρκετά νέος, αποδοτικός, ελαστικός, ανθεκτικός.  

ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ! Τίποτα δε χαρίστηκε, με τους αγώνες μας κερδίζονται όλα!

Στα χνάρια των αγώνων που έχουμε δώσει στις καταλήψεις του ΥΠΑΙΘ τον Μάρτη του ’18, τις συγκλονιστικές μέρες της κατάληψης της Πρυτανείας και του αγώνα του Γενάρη του ’19 να προχωρήσουμε σε άμεσο απεργιακό και αγωνιστικό σχεδιασμό για την άμεση μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων, για μαζικούς μόνιμους διορισμούς/μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτ(ρι)ών με πτυχίο και προϋπηρεσία, χωρίς προσοντολόγια, αξιολογήσεις και συνεντεύξεις/διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΥΠΑΙΘ την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 2μμ! Ο σύλλογος κηρύσσει 1-4 ώρες στάση εργασίας για τη συμμετοχή των συναδέλφων-ισσών στα ολοήμερα

Καλούμε όλα τα εκπαιδευτικά σωματεία ΣΕΠΕ-ΕΛΜΕ, τις ομοσπονδίες ΔΟΕ-ΟΛΜΕ να πάρουν ανάλογες αποφάσεις

Απαιτούμε:

  • Καμία σύνδεση των διαδικασιών μονιμοποίησης των εκπαιδευτικών με την αξιολόγηση.
  • Άμεση μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων (20-21-22) χωρίς καμία αξιολόγηση και καμία προϋπόθεση!
  • Να καταργηθεί η δόκιμη περίοδος. Η/Ο εκπαιδευτικός να θεωρείται μόνιμη/ος με όλα τα αντίστοιχα δικαιώματα, με την πρόσληψή της/του ως μόνιμος εκπαιδευτικός.
  • Να καταργηθεί όλο το αντιδραστικό νομοθετικό πλαίσιο της αξιολόγησης και μαζί ο ν4589 του Γαβρόγλου (προσοντολόγιο) που δημιουργεί ένα συνεχές κυνήγι συλλογής προσόντων, απαξιώνοντας πλήρως το πτυχίο ΑΕΙ και ενισχύοντας τον ανταγωνισμό ανάμεσα στους συναδέλφους.
  • Μαζικούς μόνιμους διορισμούς/ μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτ(ρι)ών, αποκλειστικά με βάση πτυχίο και προϋπηρεσία.
  • Η επιμόρφωση να είναι απαλλαγμένη από κάθε διαδικασία αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, που θα οδηγεί σε κατάταξή τους με βάση τις επιμορφωτικές δραστηριότητες, να οργανώνεται από τα πανεπιστήμια, να είναι δωρεάν, με απαλλαγή από τα διδακτικά καθήκοντα. Όλοι οι εκπαιδευτικοί να μπορούν να έχουν στη διάρκεια της διδασκαλικής τους ζωής ισότιμο χρόνο εκπαιδευτικής άδειας, τον οποίον θα αξιοποιούν για τις επιμορφωτικές διαδικασίες. Να επαναλειτουργήσουν όλα τα Διδασκαλεία που έκλεισαν τα χρόνια των μνημονίων.

 Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών

12 Δεκέμβρη πανελλαδική μέρα δράσης στο ΥΠΑΙΘ και σε όλες τις διευθύνσεις και περιφέρειες εκπ/σης της χώρας! «Υπάκουοι/ες εργαζόμενοι/ες δούλοι ΤΕΛΟΣ!»

Ως εδώ με την κοροϊδία των συμβάσεων λίγων μηνών, το αέναο κυνήγι προσόντων και την προκλητική «δόκιμη» περίοδο! Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους και όλες!

Μονιμοποίηση ΤΩΡΑ όλων των αναπληρωτ(ρι)ών αποκλειστικά με βάση το πτυχίο και ολόκληρη την προϋπηρεσία! Κατάργηση του νόμου Γαβρόγλου για το προσοντολόγιο!

ΟΥΤΕ σκέψη για διαγωνισμό ΑΣΕΠ!

Άμεση μονιμοποίηση χωρίς ΚΑΜΙΑ προϋπόθεση ΟΛΩΝ των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών

Αφίσα Πανελλαδικη μέρα δράσης ΥΠΑΙΘ.jpeg

Την Πέμπτη 1/12 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΟΕ πανελλαδική συνέλευση του Συντονιστικού Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών με πάνω από 150 συμμετέχοντες δια ζώσης ή μέσω σύνδεσης από όλη την Ελλάδα, ενώ συμμετείχαν και εκπρόσωποι σωματείων με αποφάσεις (ΣΕΠΕ Αθηνά, «Α Αθηνών», «Αριστοτέλης», «Ηρώ Κωνσταντοπούλου», ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου, Φυλής), ή σαν παρατηρητές (ΣΕΠΕ Νήσων Αργοσαρωνικού, Μεσσηνίας, Ροδόπης, Δ΄ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής κ.α.). Αναπληρώτ(ρι)ες και μόνιμοι/ες εκπαιδευτικοί από την Ροδόπη, την Θεσσαλονίκη, την Καλαμάτα, τη Σπάρτη, τη Ζαχάρω, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και αλλού τοποθετήθηκαν για τις εξελίξεις στην εκπαίδευση και γενικότερα, καταθέτοντας προτάσεις αγώνα.

Οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι βάλαμε στα κεντρικά ζητήματα που μας απασχολούν το γεγονός ότι τα εισοδήματά μας δεν φτάνουν ούτε για τις βασικές μας ανάγκες, η ακρίβεια σε καύσιμα, ρεύμα, ενοίκια εξαφανίζουν τον μισθό πριν τελειώσει ο μήνας, ενώ την ίδια στιγμή η κυβέρνηση συνεχίζει την επίθεση σε κάθε κοινωνικό αγαθό, με χαρακτηριστικό το νομοσχέδιο που κατατέθηκε και ιδιωτικοποιεί ουσιαστικά την Δημόσια Υγεία. Παράλληλα στην εκπαίδευση οι διοικητικές αυθαιρεσίες, οι απειλές και η εργοδοτική τρομοκρατία αποτελούν καθημερινότητα στα σχολεία μας, τα κενά παραμένουν εκρηκτικά, το σχολείο και τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών κομματιάζονται κάτω από το βάρος των εξεταστικών φραγμών, των «δεξιοτήτων» και της αξιολόγησης.

Αιτία πολέμου η επιδίωξη του ΥΠΑΙΘ για ανάκληση των διορισμών αν δεν υποταχθούμε στην ατομική αξιολόγηση!

Μόνο οργή προκαλούν οι τελευταίες εξελίξεις που κάνουν λόγο για ανάκληση των διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης των νεοδιόριστων ΕΑΕ του ’20 στις οποίες προχώρησαν ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ δεκάδες ΔΙΠΕ και ΔΙΔΕ σε ολόκληρη τη χώρα! Από τις προκλητικές δηλώσεις του ΓΓ Κόπτση στη συνάντηση με τα εκπαιδευτικά σωματεία μέχρι την τοποθέτηση της υφυπουργού Παιδείας Μακρή στη Βουλή, γίνεται φανερό ότι η κυβέρνηση βάζει στο στόχαστρο τους νέους και τις νέες εργαζόμενες. Με ευαγγέλιο τις ντιρεκτίβες της ΕΕ και του ΟΟΣΑ, οι πολιτικές επιλογές όλων των Κυβερνήσεων μέχρι τώρα, χτυπούν το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία, βάζοντας συνεχώς εμπόδια και φίλτρα αποκλεισμών.

Στην πραγματικότητα επιδιώκουν μια ολόκληρη γενιά που αγωνιστήκαμε και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την αυτονόητη θέση μας στο δημόσιο σχολείο, που έχουμε εργαστεί και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για 1-3-10-15 χρόνια στην εκπαίδευση στις εσχατιές της χώρας αφήνοντας πίσω οικογένειες, προσωπική ζωή και προγραμματισμό,  να υποταχτούμε σε όλα: στην αξιολόγηση, στην κατηγοριοποίηση και ιδιωτικοποίηση του σχολείου. Επιδιώκουν να παραδοθούμε στην δυστοπική πραγματικότητα της υποταγής στις διαταγές τους, με αντάλλαγμα την μονιμοποίησή μας!

Δε διστάζουν μάλιστα να καλούν τους/τις νεοδιόριστους/ες να παρακολουθήσουν εν μέσω ομηρίας και ανασφάλειας σεμινάρια «επιμόρφωσης», εκτός εργασιακού ωραρίου, για 2 ή και 3 μήνες με αξιολογικές διαδικασίες και εργασίες, προσθέτοντας ακόμη ένα εμπόδιο στους αγώνες επιβίωσης που φαντασιώνονται!

Να τους παρασύρει η οργή μας! Δεν εκβιαζόμαστε! Δεν χρωστάμε σε κανέναν τίποτα!

Οι αγώνες μας κατοχύρωσαν τους διορισμούς, με αγώνες θα επιβάλλουμε τη μονιμοποίηση ΟΛΩΝ!

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια όσο παίζουν παιχνίδια με τις ζωές μας. Το ΥΠΑΙΘ ομολογεί απροκάλυπτα ότι η περιβόητη αξιολόγηση είναι τιμωρητική και μάλιστα η τιμωρία ξεκινά πριν ακόμα εφαρμοστεί.  Ήρθε η ώρα η οργή μας να ξεχειλίσει και πάλι τους δρόμους. Η οργή για τον εμπαιγμό των 25.000 νεοδιόριστων, η οργή για τους απορριφθέντες για κάθε λογής αφορμή που βρίσκονται απολυμένοι/ες την στιγμή που οι πίνακες του προσοντολογίου είναι άδειοι από υποψήφιους και τα σχολεία άδεια από εκπαιδευτικούς, η οργή για το προσοντολόγιο του Γαβρόγλου που συνθλίβει τις ζωές μας και μας υποχρεώνει να συγκεντρώνουμε αενάως πρόσθετα πτυχία και μόρια που ποτέ δεν είναι επαρκή, ανοίγοντας και πάλι τη συζήτηση για εξετάσεις ΑΣΕΠ!

Μας θέλουν να ανταγωνιζόμαστε η μία τον άλλον. Δεν θα τους περάσει!

ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ!

Καλούμε όλα τα εκπαιδευτικά σωματεία ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ, ΔΟΕ, ΟΛΜΕ και ΠΟΣΕΕΠΕΑ:

  • να βγάλουν ανακοινώσεις για το έκτρωμα της ακύρωσης των μονιμοποιήσεων και να καλέσουν την επόμενη εβδομάδα σε συσκέψεις/συνελεύσεις αναπληρωτ(ρι)ών και νεοδιόριστων!
  • να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, ειδικά όπου δεν έχουν εκδοθεί οι διαπιστωτικές πράξεις, αλλά και εκεί που υπάρχουν απειλές για ανάκλησή τους.
  • σε πανελλαδική μέρα δράσης με κινητοποίηση αναπληρωτ(ρι)ών και νεοδιόριστων στις 12/12, 2μμ στο ΥΠΑΙΘ στην Αθήνα και στις περιφέρειες/διευθύνσεις εκπαίδευσης στην επαρχία.
  • στηρίζουμε την κινητοποίηση για αυξήσεις στους μισθούς και ζωή με αξιοπρέπεια την Πέμπτη 15/12
  • παρεμβαίνουμε στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ στην Αθήνα, καλώντας όλους/όλες να πάρουν θέση
  • να προχωρήσουμε άμεσα σε σύσκεψη συντονισμού και αγώνα για τη συνέχιση και την κλιμάκωση της μάχης, με πρόταση για απεργιακό βήμα, πολύμορφες δράσεις και κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα

Να το μεταδώσουμε σε κάθε σχολείο ότι νεοδιόριστες/οι, αναπληρώτριες/ες αλλά και οι νέες και νέοι συνάδελφοι που δεν έχουν δουλέψει ακόμα βγαίνουμε στους δρόμους!

  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλες/όλους! Μαζικοί μόνιμοι διορισμοί/Μονιμοποίηση ΟΛΩΝ των αναπληρωτ(ρι)ών αποκλειστικά με το πτυχίο και ολόκληρη την προϋπηρεσία! Κατάργηση του ν.4589/19 (προσοντολόγιο Γαβρόγλου).Κατάργηση κάθε μορφής ελαστικής εργασίας στο δημόσιο σχολείο. Όχι στον γραπτό ΑΣΕΠ, συνέντευξη και κάθε είδους φίλτρου για το δικαίωμα στην εργασία.
  • Κατάργηση των ν.4692/20 και 4823/21 της αξιολόγησης, της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων, της απαξίωσης και διάλυσης του δημοσίου χαρακτήρα του Σχολείου.
  • Καμία σύνδεση των διαδικασιών μονιμοποίησης των εκπαιδευτικών με την αξιολόγηση. Άμεση μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων (20-21-22) χωρίς καμία αξιολόγηση και καμία προϋπόθεση!
  • Να καταργηθεί η δόκιμη περίοδος. Η/Ο εκπαιδευτικός να θεωρείται μόνιμη/ος με όλα τα αντίστοιχα δικαιώματα αμέσως με την πρόσληψή της/του ως μόνιμος εκπαιδευτικός.

Αγώνας διαρκείας μέχρι να νικήσουμε!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search