Σύμφωνα με το ertnews.gr, o μόνος όρος ο οποίος επιβλήθηκε στον εκπαιδευτικό είναι να βλέπει την ανήλικη κόρη του παρουσία της μητέρας τής, συγκεκριμένες ημέρες στον τόπο κατοικίας της.

Ο 61χρονος εκπαιδευτικός, που κατάγεται από την Καλαμάτα υπηρετεί στη Σπάρτη, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, έπειτα από καταγγελία γυναίκας, ότι τον είδε μέσα σε κατάστημα ρούχων να αγκαλιάζει με τρόπο τέτοιο, που η ίδια έκρινε ότι πρέπει να καταγγελθεί στις Αρχές.

Λίγο αργότερα συνελήφθη και κρατήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας μέχρι και σήμερα, οπότε και είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο εκπαιδευτικός βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, η οποία κατέθεσε ότι δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μπορεί να συνέβαινε κάτι τέτοιο και σήμερα έδωσε και συμπληρωματική κατάθεση.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

"Σχετικά με το περιστατικό της σύλληψης και άσκησης δίωξης κατά στελέχους εκπαίδευσης που κατηγορείται ότι διέπραξε γενετήσιες πράξεις με θύμα την ανήλικη κόρη του, κίνησα τη διαδικασία έκδοσης πράξης θέσης σε αργία από τα καθήκοντά του".