• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Έκοψε το ρεύμα ο ΔΕΔΔΗΕ σε Δημοτικό Σχολείο!

January 18, 2023 407

Απίστευτο! Ο ΔΕΔΔΗΕ κατέβασε διακόπτες στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας  με 300 περίπου μαθητές!!! Στο βωμό του κέρδους και της υποχρηματοδότησης της εκπαίδευσης θυσιάζονται τα πάντα! Αναλγησία και κυνισμός χωρίς όρια της ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ εδώ και πάρα πολλά χρόνια εταιρείας ΔΕΗ Α.Ε. που κόβουν το ρεύμα  μέχρι και σε σχολεία. Ακόμα και οι λέξεις ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ, χάνουν πια το νόημά τους!

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι απλήρωτοι λογαριασμοί υπάρχουν και για άλλα σχολεία της περιοχής, κάτι που οφείλει να απαντήσει ο Δήμος και κυρίως οφείλει να μεριμνήσει για την εξόφληση και την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Για τρεις ώρες την περασμένη Δευτέρα το 7ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας  με 300 περίπου μαθητές έμεινε χωρίς ρεύμα, μιας και έγινε πληρωμή των οφειλών κατά την διάρκεια της διακοπής….

«Θλίβομαι πραγματικά για την κατάντια της δημοτικής αρχής, μόλις ενημερώθηκα πως η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα διότι ο δήμος δεν φρόντισε να το πληρώσει! Αποτέλεσμα είναι στο σχολείο να μην μπορεί να λειτουργήσει τίποτα. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά, η ΔΕΗ είχε ξαναπάει να κόψει το ρεύμα αλλά με τα παρακάλια των δασκάλων και με την παρέμβαση γονέα και μέλους του συλλόγου μας που εργάζεται στην εταιρεία απεφεύχθη η διακοπή!», έγραψε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου κ. Στασινός.

Η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε μετά από ένα τρίωρο και αφού στο ενδιάμεσο υπήρξε πληρωμή των οφειλών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι απλήρωτοι λογαριασμοί υπάρχουν και για άλλα σχολεία της περιοχής, κάτι που οφείλει να απαντήσει ο Δήμος και κυρίως οφείλει να μεριμνήσει για την εξόφληση και την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search