• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Εκπαιδευτικοί: Οι φασιστικές αντιλήψεις δε χωράνε στα σχολεία μας!!! - Καταδικάζουμε την παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Γονέων Αχαρνών στα εγκαίνια του νέου κόμματος του Κασσιδιάρη

February 02, 2023 270

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ "Ο Σωκράτης" καταδικάζει την παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Γονέων Αχαρνών στα εγκαίνια του κομματικού γραφείου του νέου κόμματος του Κασσιδιάρη, καταδικασθέντα εγκληματία και στο δικαστήριο αλλά και στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Προστατεύουμε, σημειώνουν οι εκπαιδευτικοί, τα παιδιά μας από το δηλητήριο του φασισμού! Ως εκπαιδευτικοί παλεύουμε να εφοδιάσουμε τους μαθητές μας με αξίες όπως η αλληλεγγύη στην τάξη τους, η συλλογικότητα, ο αγώνας για ένα καλύτερο μέλλον για το σύνολο του λαού! Δεν ανεχόμαστε- απομονώνουμε παντού τους φασίστες, αλλά και κάθε φασιστική- ναζιστική αντίληψη !

 

Η ανακοίνωση του Συλλόγου  Εκπαιδευτικών  Π.Ε. Ανατολικής Αττικής  «Ο Σωκράτης»

Οι φασιστικές αντιλήψεις δε χωράνε στα σχολεία μας!!!

Εκπαιδευτικοί και γονείς προσπαθούμε μέσα από σωματεία και συλλόγους, μέσα από μαζικές διαδικασίες, να κάνουμε τα σχολεία χώρους διαπαιδαγώγησης και ολόπλευρης ανάπτυξης της προσωπικότητας των παιδιών. Ταυτόχρονα προσπαθούμε και με το ατομικό μας παράδειγμα να καλλιεργήσουμε αξίες και πρότυπα στους μαθητές μας και στα παιδιά μας, να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένους ανθρώπους που θα έχουν σφαιρική αντίληψη του κόσμου γύρω τους, αλλά και διάθεση να δράσουν και να τον αλλάξουν προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας.

Η διαπαιδαγώγηση του νέου ανθρώπου με τους παραπάνω στόχους έρχεται σε πλήρη αντίθεση με φασιστικές- ακροδεξιές αντιλήψεις, με οργανώσεις που δρουν ενάντια στον λαό και στους αγώνες του, που έχουν σαν πρότυπα φασιστικά καθεστώτα που αιματοκύλισαν τους λαούς, που προάγουν τον ρατσισμό και το μίσος.

Οι σύλλογοι γονέων, και πόσο μάλλον το ανώτερο όργανο εκπροσώπησής τους στην περιοχή, οφείλουν να επιδιώκουν τη βελτίωση των σχολείων και της ποιότητας της μόρφωσης, κάτι που δε συμβαδίζει ούτε κατά διάνοια με την εμπλοκή των εκπροσώπων τέτοιων συλλογικών οργάνων σε φασιστικές οργανώσεις, στις οποίες συμμετέχουν φασίστες- εγκληματίες ναζιστικών οργανώσεων, που χτυπούσαν και δολοφονούσαν αντιφασίστες και μετανάστες, που επιτίθονταν με μίσος σε εργάτες συνδικαλιστές που πάλευαν για καλύτερες συνθήκες δουλειάς και ζωής. Γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον, και μελετώντας την ιστορία μας, αλλά και από την πρόσφατη ζωντανή εμπειρία, τι σημαίνει φασισμός, ρατσισμός και εθνικισμός.

Καταδικάζουμε απερίφραστα (το ίδιο καλούμε να κάνει και η Ένωση Γονέων) την παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Γονέων Αχαρνών στα εγκαίνια του κομματικού γραφείου του νέου κόμματος του Κασσιδιάρη, καταδικασθέντα εγκληματία και στο δικαστήριο αλλά και στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Προστατεύουμε τα παιδιά μας από το δηλητήριο του φασισμού! Ως εκπαιδευτικοί παλεύουμε να εφοδιάσουμε τους μαθητές μας με αξίες όπως η αλληλεγγύη στην τάξη τους, η συλλογικότητα, ο αγώνας για ένα καλύτερο μέλλον για το σύνολο του λαού! Δεν ανεχόμαστε- απομονώνουμε παντού τους φασίστες, αλλά και κάθε φασιστική- ναζιστική αντίληψη !

 

Για το Δ.Σ

                 Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               H  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ            ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΟΥΤΑ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search