• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Εκπαιδευτικοί Θεσσαλονίκης: Πανεκπαιδευτικός ξεσηκωμός για να ακυρώσουμε την αξιολόγηση την εργασιακή ανασφάλεια - Αυξήσεις στους μισθούς - Ζωή με δικαιώματα!

February 04, 2023 215

Η Γ.Σ. της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ αποφασίζει πως ο κλάδος μπροστά στην συνεχή και γενικευμένη επίθεση που δέχεται το δημόσιο σχολείο, η εργασία και τα δικαιώματά μας, με αιχμή την επιβολή της ατομικής αξιολόγησης προχωρά σε τον γενικευμένο, πανελλαδικό, πανεκπαιδευτικό πολύμορφο αγώνα διαρκείας για το μπλοκάρισμα της αξιολόγησης και με ιδιαίτερη αιχμή αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, μέτρα ενάντια στην ακρίβεια, για την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων, τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και το προσοντολόγιο, για μαζικούς μόνιμους διορισμούς, για τη μείωση του ωραρίου των εκπαιδευτικών, για την υπογραφή γνήσιας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας εφ’ όλης της ύλης και θα περιλαμβάνει ενημερώσεις, εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, αποκλεισμούς, απεργία αποχή από όλες τις διεργασίες της αξιολόγησης, στάσεις εργασίας, απεργίες, θα είναι ανοιχτό στις εξελίξεις και σε κάθε φάση η συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα θα καθορίζεται από τις Γενικές Συνελεύσεις. Επισημαίνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση με τις αποφάσεις τη ΓΣ της Γ΄ΕΛΜΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Αναλυτικά:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Γ΄ΕΛΜΕ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΖΩΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

Η Γενική Συνέλευση της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ πραγματοποιήθηκε σε μια περίοδο που η εκπαίδευση βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Λίγο πριν την εκπνοή αυτής της βουλής, της κυβέρνησης, της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, το ΥΠΑΙΘ κατέθεσε αιφνιδιαστικά δυο τροπολογίες μήπως καταφέρει να ξεκινήσει η αξιολόγηση. Βιάζεται γιατί φοβάται ότι τελικά, δεν θα τα καταφέρει ούτε αυτή η κυβέρνηση -όπως και όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων 40 σχεδόν χρόνων- να εφαρμόσει την αξιολόγηση σχολείων κι εκπαιδευτικών. Τοποθετεί άρον άρον σχολικούς συμβούλους σε όποιες περιοχές κατόρθωσε να ολοκληρώσει τις διαδικασίες, κρατά όμηρους τις/τους νεοδιόριστους και τους απειλεί με τη μονιμοποίησή τους, απειλεί κι εκβιάζει όλες και όλους τους εκπαιδευτικούς για να κατορθώσει ό,τι δε κατόρθωσε ούτε καν με τις δικαστικές αποφάσεις ,με τις οποίες έβγαλε παράνομες τις απεργίες των εκπαιδευτικών.

Ετοιμάζει νέο σύστημα προσλήψεων που θα συμπεριλαμβάνει τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ώστε να εμπεδωθεί πλήρως και απολύτως το καθεστώς της εργασιακής ανασφάλειας που καθιερώνει το αέναο κυνήγι προσόντων, μορίων, σεμιναρίων που άνοιξε το προσοντολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ και ολοκληρώνει ο ΑΣΕΠ και η αξιολόγηση.

Φέρνει καθολική εφαρμογή των εξετάσεων PISA ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την κατηγοριοποίηση σχολείων, μαθητών κι εκπαιδευτικών και την προσαρμογή της εκπαίδευσης στις απαιτήσεις της αγοράς.

Υλοποιεί με ευλάβεια όλες τις κατευθύνσεις της Ε.Ε και του ΟΟΣΑ, ΕΒΕ, τράπεζα θεμάτων, κολέγια, πανεπιστημιακή αστυνομία και νόμος πλαίσιο, με στόχο το ξεθεμελίωμα της δημόσιας εκπαίδευσης, και την ενίσχυση του ταξικού και κατηγοριοποιημένου σχολείου, με ένταση των αποκλεισμών από τη μόρφωση, με τους εκπαιδευτικούς υποταγμένους, χωρίς εργασιακά δικαιώματα, υπό τη δεσποτεία της αξιολόγησης και των φορέων εφαρμογής της.

Η ακρίβεια τραβά την ανηφόρα, καταβροχθίζει τους πενιχρούς μισθούς

Οι εργαζόμενοι βλέπουν το εισόδημά τους να σαρώνεται από την πληθωρισμό και την ακρίβεια και την κυβέρνηση να επιχαίρεται για τα επιδόματα και τα κουπόνια. Οι αυξήσεις στους μισθούς ακούγονται μόνο στα προεκλογικά μπαλκόνια ενώ στην πραγματικότητα έχουμε βίαιη αναδιανομή του εισοδήματος, όλα δουλεύουν για τα κέρδη των ολιγαρχών του πλούτου.

Ο Αρμαγγεδώνας είναι μπροστά

Η ΕΕ ζητάει από τις χώρες – μέλη της την επιστροφή στους ματωμένους πλεονασματικούς προϋπολογισμούς, που μεταφράζεται σε νέα μνημόνια και μέτρα σκληρής λιτότητας ενώ από το 2023 ξεκινά η επιστροφή των όποιων δανείων δόθηκαν στις χώρες της ΕΕ, ανάμεσα τους και στην Ελλάδα.

Οι πολεμικές συγκρούσεις μαίνονται

Ο πόλεμος στην Ουκρανία οδηγείται και σε νέα κλιμάκωση. Οι πολεμικές αναμετρήσεις και οι ανταγωνισμοί του κεφαλαίου έρχονται με έντονο τρόπο στο προσκήνιο θέτοντας τεράστιους κινδύνους «να σκοτώνονται οι λαοί για τ’ αφέντη το ψωμί». Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι προβλέψεις για έναν νέο κύκλο ύφεσης που θα πλήξει την οικονομία προοιωνίζονται μια νέα επίθεση σε βάρος των εργαζομένων.

Για να προχωρήσουν όλα αυτά, χτυπιέται με τον νόμο Χατζηδάκη το δικαίωμα στον αγώνα, την αντίσταση, τις συλλογικές διαδικασίες, την απεργία. Παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης και του υπουργείου παιδείας και τη συνεισφορά του κρατικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού της συναίνεσης και της υποταγής, οι ηλεκτρονικές εκλογές δεν μπόρεσαν να επιβληθούν στα σωματεία, ο κόσμος της εκπαίδευσης γύρισε την πλάτη στις ηλεκτρονικές εκλογές αιρετών κι απείχε συντριπτικά.

Την ίδια περίοδο η Ευρώπη δονείται! Εκατοντάδες χιλιάδες εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι σε Πορτογαλία, Αγγλία, Γαλλία, βγήκαν στον δρόμο για να μπλοκάρουν τη μεταφορά των προσλήψεων των εκπαιδευτικών στους δήμους, την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, την εργατική λεηλασία σε μισθούς και συντάξεις, την ανελέητη ακρίβεια. Μπροστά στο επικίνδυνο δολοφονικό «κοκτέιλ» αντεργατικής, αντιδραστικής, ολοκληρωτικής καπιταλιστικής επιδρομής σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, με την κυβέρνηση της ΝΔ να ηγείται στον χορό των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων στην Ελλάδα, ο δρόμος της αντίστασης και του αγώνα είναι η διέξοδος!

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ –ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗΣ- ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΕ- ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Γιατί ο πλούτος που κυκλοφορεί είναι αμύθητος! Όλος αποτέλεσμα των κόπων δισεκατομμυρίων εργαζομένων σε ολόκληρο τον κόσμο και στον τόπο μας. Γιατί λεφτά υπάρχουν αλλά όχι για μας. Ζεστό χρήμα στους επιχειρηματικούς ομίλους για επενδύσεις, μείωση των ασφαλιστικών τους εισφορών, φοροαπαλλαγές, θαλασσοδάνεια, χορός εκατομμυρίων στα ΜΜΕ, 600 ευρώ επίδομα στις δυνάμεις καταστολής, και φυσικά η σαπίλα των εκατομμυρίων ευρώ σε βαλίτσες της διαφθοράς και της διαπλοκής.

41 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ .Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΣ, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ, ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η Γ.Σ. της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ αποφασίζει πως ο κλάδος μπροστά στην συνεχή και γενικευμένη επίθεση που δέχεται το δημόσιο σχολείο, η εργασία και τα δικαιώματά μας, με αιχμή την επιβολή της ατομικής αξιολόγησης προχωρά σε τον γενικευμένο, πανελλαδικό, πανεκπαιδευτικό πολύμορφο αγώνα διαρκείας για το μπλοκάρισμα της αξιολόγησης και με ιδιαίτερη αιχμή αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, μέτρα ενάντια στην ακρίβεια, για την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων, τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και το προσοντολόγιο, για μαζικούς μόνιμους διορισμούς, για τη μείωση του ωραρίου των εκπαιδευτικών, για την υπογραφή γνήσιας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας εφ’ όλης της ύλης και θα περιλαμβάνει ενημερώσεις, εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, αποκλεισμούς, απεργία αποχή από όλες τις διεργασίες της αξιολόγησης, στάσεις εργασίας, απεργίες, θα είναι ανοιχτό στις εξελίξεις και σε κάθε φάση η συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα θα καθορίζεται από τις Γενικές Συνελεύσεις.

Σ΄αυτήν την κατεύθυνση η Γ.Σ. της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ υπερψήφισε την εισήγηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ, ώστε στη νέα επίθεση με την ατομική αξιολόγηση που εξαπολύει το ΥΠΑΙΘ και η Κυβέρνηση, ο κλάδος ενιαία να οργανώσει την αντεπίθεσή του και αποφάσισε να συγκεκριμενοποιήσει και να συμπληρώσει τα αιτήματα της εισήγησης της ΟΛΜΕ, καθώς και το πρόγραμμα δράσης, ώστε με σαφήνεια να αποτυπώνουν τις διεκδικήσεις του κλάδου, να δημιουργούν αυτοπεποίθηση και να διασφαλίζεται η συνέχιση και η κλιμάκωση του αγώνα, χωρίς ταλαντεύσεις και πισωγυρίσματα.

Πιο συγκεκριμένα αποφάσισε και προτείνει στη ΓΣ των προέδρων, στα αιτήματα τα εξής :

· Αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις. Κανείς κάτω από 1.200 € καθαρά, όσο ήταν ο μισθός του νεοδιόριστου προ κρίσης, αντίστοιχες αυξήσεις σε όλα τα ΜΚ. Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού. Άμεση καταβολή του καταργημένου ΜΚ.

· Γνήσια Συλλογική Σύμβαση εργασίας εφ’ όλης της ύλης (για μισθό, σύνταξη, εργασιακές σχέσεις, περίθαλψη και ασφάλιση).

· Μόνιμοι μαζικοί διορισμοί τώρα – μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών αποκλειστικά με βάση το πτυχίο και την προϋπηρεσία– πλήρη δικαιώματα στους αναπληρωτές. Όχι στο προσοντολόγιο και σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ.

· Επαναφορά του ωραρίου στα προ του 2013 επίπεδα.

· Αύξηση των δαπανών για την εκπαίδευση και την υγεία. Έκτακτη επιχορήγηση τώρα στις σχολεία για να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες.

Και στο πρόγραμμα δράσης τα εξής:

· Το απεργιακό βήμα να είναι 48ωρη απεργία την εβδομάδα 13-17/2 (ενδεικτικά 16-17/2), με τοπικές και πανελλαδικές συγκεντρώσεις. Ψηφίζουμε και άλλες απεργιακές προτάσεις για το ίδιο χρονικό διάστημα. Προτείνουμε η 24ωρη απεργία που καταθέτει η ΟΛΜΕ να πραγματοποιηθεί στις 17/2 με συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις. Στη Θεσσαλονίκη συγκέντρωση στις 12μ, στο Άγαλμα Βενιζέλου.

· Νέες Γ.Σ. κλιμάκωσης του αγώνα αμέσως μετά και Γ.Σ. προέδρων ως τις 25/2

· Η ΓΣ προέδρων να κηρύξει απεργία-αποχή, όχι μόνο από την ατομική αξιολόγηση, αλλά από όλες τις δομές αξιολόγησης που προωθούν (σχολικής μονάδας, ομάδες δράσης, συντονιστές, μέντορες )των ν. 4823/21 και 4692/20 και τις εφαρμοστικές εγκυκλίους. Τώρα πρέπει να σταματήσουν όλες οι διεργασίες της αξιολόγησης που θα αξιοποιηθούν για την ατομική αξιολόγηση.

· Με μαζική συμμετοχή στην απεργία αποχή και αποφάσεις των συλλόγων διδασκόντων συλλογικά, σταματάμε την αξιολόγηση σε κάθε σχολείο. Κανείς μόνος του απέναντι σε κάθε αξιολογητή – επιθεωρητή. Η απεργία αποχή «συμβόλαιο τιμής» όλων των συναδέλφων και των συλλόγων διδασκόντων σε κάθε σχολείο ότι δεν θα προχωρήσει η ατομική αξιολόγηση.

· Κανένας δεν συμπληρώνει ηλεκτρονικό φάκελο και δεν καταθέτει στοιχεία στους ατομικούς φακέλους αξιολόγησης.

· Η ΓΣ των προέδρων αποφασίζει με περιφερειακές συσκέψεις των ΕΛΜΕ να στηρίζονται οι συνάδελφοι από όλες τις ΕΛΜΕ της κάθε περιφέρειας για να μην προχωρήσει πουθενά η ατομική αξιολόγηση σε όποια σχολεία και σε όποια ΕΛΜΕ το επιχειρήσουν.

· Με συνεννοήσεις και συναντήσεις των ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ να οργανωθούν κοινές κινητοποιήσεις με παραστάσεις διαμαρτυρίας και αποκλεισμούς Διευθύνσεων και Περιφερειών Εκπαίδευσης που έχουν την συνολική εποπτεία - ευθύνη για την αξιολόγηση και την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων συναδέλφων. Διαμαρτυρίες και αποκλεισμοί στα γραφεία των συμβούλων.

· Η ΓΣ των προέδρων αποφασίζει ότι την πρώτη μέρα που θα επιχειρηθεί η εφαρμογή της ατομικής αξιολόγησης σε οποιοδήποτε σχολείο και νομό σε όλη την Ελλάδα, οι ΕΛΜΕ οργανώνουμε πανελλαδικές συγκεντρώσεις και αποκλεισμούς των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης

· Οργανώνουμε την ακύρωση του διαγωνισμού της «ελληνικής PISA» που συνδέεται με την αξιολόγηση των σχολείων σε κάθε περιοχή και καλούμε τις ΕΛΜΕ να πάρουν όλες τις πρωτοβουλίες (ενημερώσεις των Γυμνασίων, συναντήσεις με συλλόγους γονέων, γράμμα στους γονείς, αφίσα, κινητοποιήσεις, απεργίες, συντονισμός με ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ, συνέντευξη, κ.ά.), ώστε σε κανένα σχολείο να μην πραγματοποιηθούν.

· Σε κάθε ΕΛΜΕ και σε κάθε σχολείο συγκροτούμε επιτροπές αγώνα που θα συμβάλλουν για να σταματήσει ο κλάδος την αξιολόγηση.

Επίσης η ΓΣ της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ αποφάσισε:

· Η Γ.Σ. αποφασίζει την κήρυξη από τη Γ΄ΕΛΜΕ-Θ Απεργίας – Αποχής από τις αξιολογικές διαδικασίες της ατομικής αξιολόγησης του 4823/21 και κάθε εφαρμοστικής απόφασης, , όπως προχωρήσαμε στην κήρυξη απεργίας αποχής από αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας και από μέντορες, καθώς και ενδοσχολικούς συντονιστές, την οποία θα υλοποιήσει με κατάθεση εξώδικου, σε περίπτωση που δεν αποφασιστεί από τη ΓΣ προέδρων η Α-Α ή το υπουργείο πάει στα δικαστήρια και βγάλει παράνομη την Απεργία – Αποχή της ΟΛΜΕ .Καλούμε και τα άλλα πρωτοβάθμια εκπαιδευτικά σωματεία να αποφασίσουν και να δεσμευτούν σε αυτό

· Ως Γ΄ΕΛΜΕ-Θ κηρύσσουμε στάσεις εργασίας (μονόωρες, δίωρες, τρίωρες) για τους συλλόγους διδασκόντων και τους συναδέλφους που θα αξιοποιούνται σε κάθε σχολείο και όπου χρειαστεί, για να μην προχωρήσει η αξιολόγηση.

· Η απεργία αποχή της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ από αυτοαξιολόγηση των σχολείων (ομάδες δράσης) και από μέντορες και συντονιστές είναι σε ισχύ και τώρα που το ΥΠΑΙΘ θέλει να προχωρήσει την ατομική αξιολόγηση καλούμε όλα τα σχολεία και όλους τους συναδέλφους να δηλώσουν απεργία αποχή από κάθε αξιολόγηση.

Το ΥΠΑΙΘ σχεδιάζει η ατομική αξιολόγηση να ξεκινήσει και στην Κεντρική Μακεδονία. Στις 15 Φεβρουαρίου, με βάση τον προγραμματισμό τοποθέτησης των συμβούλων Εκπαίδευσης, θα έχουν τοποθετηθεί και στην Κεντρική Μακεδονία και θα αναλάβουν την ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Στη Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία να προχωρήσουμε άμεσα στην οργάνωση του αγώνα ενάντια στην εφαρμογή της ατομικής αξιολόγησης και συνολικά της αξιολόγησης.

Στην κατεύθυνση αυτή η ΓΣ της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ αποφάσισε τα εξής :

· Συγκέντρωση ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ την Παρασκευή 10/2, στις 2.00 μ.μ. στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης. Κηρύσσουμε στάση εργασίας ωριαίες\ δίωρες για τη συμμετοχή των συναδέλφων στη συγκέντρωση.

· Στις 17/2, αν δεν ψηφιστεί στη ΓΣ των προέδρων η 24ωρη απεργία, οι ΕΛΜΕ, οι ΣΕΠΕ και άλλα σωματεία να οργανώσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6μμ, στο Άγαλμα Βενιζέλου για τα προβλήματα της δημόσιας παιδείας με αιχμή το σταμάτημα της αξιολόγησης, τις διεκδικήσεις ενάντια στην ακρίβεια και την προώθηση των αιτημάτων του κλάδου για το μισθό, τις συντάξεις, τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων, τους διορισμούς και τα άλλα αιτήματα. Για την οργάνωση της συγκέντρωσης να πραγματοποιηθεί συνάντηση συντονισμού των σωματείων τη Δευτέρα 13/2, στις 6μμ, στην ΕΔΟΘ.

· Με πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ και άλλων ΕΛΜΕ να πραγματοποιηθεί συνάντηση δια ζώσης και με διαδικτυακή συμμετοχή των ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας (πρόταση συνάντησης την Τρίτη 14/2, στις 5.00 μ.μ. στην ΕΔΟΘ) για την υλοποίηση των αποφάσεων των σωματείων μας. Στη Δυτική Θεσσαλονίκη διαμαρτυρία την επόμενη ημέρα από τον ορισμό των συμβούλων. Κοινό κείμενο - αφίσα των ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ Κ. Μακεδονίας, συνεντεύξεις τύπου.

· Με πρωτοβουλία ΕΛΜΕ – ΣΕΠΕ να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με συλλόγους γονέων και πρωτοβάθμια σωματεία για ενημέρωση και στήριξη του αγώνα των εκπαιδευτικών (πρόταση συνάντησης την Τετάρτη 15/2, στις 6.00 μ.μ. στην ΕΔΟΘ).

· Η Γ΄ΕΛΜΕ-Θ με απόφαση της ΓΣ της καλεί και συμμετέχει σε συντονισμό των εκπαιδευτικών σωματείων πανελλαδικό και τοπικό για τη συζήτηση και οργάνωση του αγώνα σε αυτή την κατεύθυνση.

 

Οι ΕΛΜΕ με βάση την εμπειρία του συντονισμού των 77 ΕΛΜΕ - ΣΕΠΕ ενάντια στην αξιολόγηση και των 28 προέδρων των ΕΛΜΕ ενάντια στις ηλεκτρονικές εκλογές να προχωρήσουν μετά από συνεννόηση, σε συναντήσεις συντονισμού για την προώθηση του προγράμματος δράσης, καθώς και άλλων πρωτοβουλιών για την οργάνωση κινητοποιήσεων με τοπικά και πανελλαδικά χαρακτηριστικά.

 

 

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Γ΄ΕΛΜΕ-Θ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search