• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Μικρότητες και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη από την πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά

March 02, 2023 142

 

Στάλθηκε στα σχολεία από την ΕΛΜΕ ένα λεγόμενο πρόγραμμα δράσης, στο οποίο περιλαμβάνεται πρόσκληση σε συζήτηση σχετική με την αξιολόγηση, που απευθύνεται σε γονείς του Περάματος, το Σάββατο 4 Μάρτη, στις 6 μμ στο 2ο Γυμνάσιο Περάματος.

Οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών ζητήσαμε από το ΔΣ να μην γίνει η σύσκεψη εκείνη την ώρα και μέρα, γιατί εδώ και ένα μήνα έχουμε οργανώσει ακριβώς την ίδια μέρα και ώρα βιβλιοπαρουσίαση μιας συλλογικής έκδοσης για τα 100 χρόνια από την μικρασιατική καταστροφή, στο χώρο του μπλόκου της Κοκκινιάς. Το χώρο τον έχουμε αιτηθεί και μας έχει παραχωρηθεί εδώ και έναν περίπου μήνα, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η μεταφορά της εκδήλωσής μας. Με βάση αυτό ζητήσαμε την πραγματοποίηση της εκδήλωσης της ΕΛΜΕ άλλη χρονική στιγμή.

Μέχρι τώρα, πάντα, όταν μια παράταξη έθετε ζήτημα ανειλημμένων υποχρεώσεων την ώρα που προτείνεται μια δράση του σωματείου (και μάλιστα που μπορεί λόγω της φύσης της να μεταφερθεί), γινόταν σεβαστό. Είναι η πρώτη φορά που ανοιχτά, χοντροκομμένα και απροσχημάτιστα, το ΔΣ της ΕΛΜΕ φτιάχνει το πρόγραμμά του για να αποκλείσει (ή έστω χωρίς να την ενδιαφέρει αν θα αποκλείσει) μια παράταξη που εδώ και χρόνια δρα καθημερινά και αποφασιστικά στην κατεύθυνση της στήριξης της συλλογικής δράσης και της αγωνιστικής κατεύθυνσης στο σωματείο.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια. Ούτε οι χειρότεροι αστοί δεν κάνουν τέτοιες μικρότητες.

Χωρίς να είμαστε καθόλου απέναντι σε εκδήλωση – συζήτηση με γονείς (ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν έχουμε καμία πολιτική εμπιστοσύνη τι θα πει στους γονείς η ηγεσία της ΕΛΜΕ), είμαστε υποχρεωμένοι να μην υποχωρήσουμε στον εκβιασμό της συμμαχίας ΑΣΕ-ΣΥΝΕΚ και να καλέσουμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους στην βιβλιοπαρουσίαση που έχουμε οργανώσει εδώ και τόσον καιρό. Ακολουθεί η πρόσκληση:

Το τρίο ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΚ-ΠΕΚ στα βήματα των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ ανεβάζουν το επίπεδο  της συνεργασίας τους ενάντια στον λαό - Drepani.gr - Argyrades.gr - newsΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search