• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Απειλεί με μηνύσεις και διαψεύδει η Ν. Κεραμέως τη συμμετοχή της σε προεκλογικό σουαρέ - Συγνώμη από Α. Γιάμαλη

March 04, 2023 384

Η υπουργός Παιδείας με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρνήθηκε την πληροφορία που μετέδωσε το KontraChannel, πως το βράδυ της Πέμπτης (σ.σ. δεύτερη ημέρα του εθνικού πένθους) βρέθηκε σε προεκλογικό σουαρέ προς τιμήν της σε κατάστημα της Κηφισιάς.

«Αθλιότητα. Η μεταμεσονύχτια αναφορά στο @KontraChannel για δήθεν παρουσία μου σε προεκλογική συγκέντρωση την Πέμπτη το βράδυ - με συνοδευτικό βίντεο από την προεκλογική μου συγκέντρωση του Ιουλίου 2019 (!) - συνιστά χυδαίο ψέμα και άθλια συκοφαντία για την οποία θα κινηθώ νομικά» ανέφερε χαρακτηριστικά η υπουργός.

«Μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ακύρωσα όλες τις συγκεντρώσεις και συνεστιάσεις μου με πολίτες. Ήμουνα σπίτι μου και δεν ήμουν σε κανένα μαγαζί στην Κηφισιά», συμπλήρωσε.

Οι αποδείξεις του χυδαίου ψέματος και της άθλιας συκοφαντίας των Kontra Channel & Εφημερίδα δημοκρατία. 28/2 πριν το τραγικό δυστύχημα η συγκέντρωση με πολίτες στον Βάρσο Κηφισιάς και όχι 2/3 όπως ψευδώς δημοσίευσαν. Προφανώς θα κινηθώ νομικά. Καμία ανοχή στους ψεύτες και συκοφάντες, που δεν σέβονται οι ίδιοι το εθνικό μας πένθος. (Τα πρόσωπα έχουν καλυφθεί για λόγους προσωπικών δεδομένων.) @AGiamali

Από την πλευρά της, η Αναστασία Γιάμαλη, με δική της ανάρτηση, τόνισε: «Το λάθος πρέπει να αναγνωρίζεται και να διορθώνεται, ειδικά όταν δεν γίνεται με πρόθεση. Η αναφορά κατα τη διάρκεια της εκπομπής της Παρασκευής σχετικά με την παρουσία της κ. @nkerameus σε κλειστη εκδήλωση στην Κηφισιά κατα τη διάρκεια του εθνικού πένθους ήταν λάθος».

Έπειτα από αυτό η υπουργός Παιδείας επανατοποθετήθηκε λέγοντας ότι η παραδοχή αποτελεί ένα βήμα προς της σωστή κατεύθυνση. Τόνισε επίσης πως περιμένει αντίστοιχη διάψευση και από την εφημερίδα «Δημοκρατία».

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search