Print this page

Δεν περνάει ο επιθεωρητισμός – Ούτε στα Ανώγεια ούτε πουθενα! - Για 3η φορά τους έδιωξαν!

March 06, 2023 598

 

Μήνυμα από τα Ανώγεια σε όλη την Ελλάδα: Δεν περνάει ο επιθεωρητισμός – Ούτε στα Ανώγεια ούτε πουθενά! – Να "αξιολογηθούν" οι αξιολογητές, όπως τους αξίζει!

Για τρίτη φορά τις τελευταίες δυο εβδομάδες, οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού σχολείου Ανωγείων, προχώρησαν σε στάση εργασίας, ώστε να εμποδίσουν την αξιολόγηση συναδέλφου τους από σύμβουλο εκπαίδευσης

Με αυτή τη μαντινάδα του Αριστείδη Χαιρέτη (Γιαλάφτη) απαντούν σε ανάρτηση τους εκπαιδευτικοί του δημοτικού Ανωγείων στις επισκέψεις συμβούλου εκπαίδευσης στα Ανώγεια, ώστε να αξιολογήσει εκπαιδευτικό του σχολείου.

Για τρίτη φορά όπως αναφέρει η Ανωγή τις τελευταίες δυο εβδομάδες, οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού σχολείου Ανωγείων, προχώρησαν σε στάση εργασίας, ώστε να εμποδίσουν την αξιολόγηση συναδέλφου τους από σύμβουλο εκπαίδευσης.

Μάλιστα καθολικά όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας στηρίζουν αυτή τη κίνηση, που όπως φαίνεται έχει συμπαραστάτες και τους γονείς, καθώς όλοι μαζί όπως τονίζουν παλεύουν για μια “πραγματική αναβάθμιση του σχολείου και την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του.”

Οι εκπαιδευτικοί αφού τονίζουν ότι διανύουμε ημέρες πένθους λόγω του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, συνεχίζουν αναφέροντας:

“Επίσκεψη σχολικού συμβούλου- αξιολογητή Νο 3.

Απαντήσαμε.

Στάση εργασίας καθολική εκπαιδευτικών τάξης Νο3.

Ημέρα πένθους

Ημέρα οργής

Συνεχίζουμε.

Κανένας μόνος.

Καμία μόνη.

Στάση αξιοπρέπειας.

ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ “ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ”

ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ

ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.” καταλήγουν.

Στάση εργασίας στο 1ο δημοτικό σχολείο Ανωγείων ενάντια στην αξιολόγηση -  GOODnet.gr ειδήσεις, νέα & άρθρα από Κρήτη, Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο,  Λασίθι.

Τα Ανώγεια δείχνουν τον δρόμο: «Αξιολογήστε» τους τρομοκράτες της αξιολόγησης, όπου τους βρείτε σε όλη την Ελλάδα! Καμιά ανοχή!

Ο αγώνας ένάντια στην αξιολόγηση – χειραγώγηση – κατηγοριοποίηση είναι αγώνας για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και της αξιοπρέπειας των εκπαιδευτικών!

Δραπανι-φόρος

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.