• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

«Θα κλάψουν οι μανούλες σας όπως αυτές στα Τέμπη» - Η ιστορία μιας συγνώμης από τον Διευθυντή ΕΠΑΛ Λουτρακίου

March 12, 2023 902

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα Λουτρακίου και την τοπική κοινωνία δήλωση που αποδίδεται στον Διευθυντή του ΕΠΑΛ.

Συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε για την αναφορά του στα Τέμπη, ζήτησε εγγράφως ο εκπαιδευτικός του ΕΠΑΛ Λουτρακίου στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α'βάθμιας και Β' βάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, από την οποία και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, μετά τις καταγγελίες των μαθητών για τη φράση "Με τις απουσίες σας, θα κλάψουν οι μανούλες σας όπως αυτές στα Τέμπη", όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του loutraki365.gr

Όπως διευκρίνισε, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, η ατυχής αναφορά του στο τραγικό γεγονός, είχε σκοπό να νουθετήσει και να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές και όχι να προσβάλει τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και τους συγγενείς τους. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι αναφέρθηκε στα Τέμπη "θέλοντας να επισημάνει τη σοβαρότητα των απουσιών και για να τονίσει στα παιδιά πόσο οδυνηρό είναι να μείνουν από απουσίες".

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αρνείται το περιστατικό και δηλώνει δημόσια ότι "η αναφορά για τα Τέμπη όπως μεταφέρθηκε είναι αποκομμένη και προσωπική άποψη μιας μαθήτριας που δεν ήταν παρούσα". Ταυτόχρονα, ξεκαθαρίζουν ότι "νιώθουμε ηρεμία και ασφάλεια γιατί τα παιδιά μας βρίσκονται σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον"...

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων "συναντήθηκε με τον Διευθυντή και ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα." 

Στο Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αναφέρεται: "Εμείς ως Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του συγκεκριμένου σχολείου εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας και την εκτίμησή μας στο πρόσωπο του κ. Διευθυντού. Γνωρίζουμε ότι τα ΕΠΑΛ είναι δύσκολα σχολεία, αλλά η πολύχρονη εμπειρία του, η εκπαιδευτική, παιδαγωγική και διοικητική του ικανότητα συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και νιώθουμε ηρεμία και ασφάλεια γιατί τα παιδιά μας βρίσκονται σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον. Το ενδιαφέρον του και η αγωνία του για την πρόοδο κάθε μαθητή είναι αμέριστο και αυτό προσπάθησε να εκφράσει στην πρωινή συγκέντρωση του σχολείου. Από την πρώτη στιγμή ό Διευθυντής απευθύνθηκε με προσωπικό μήνυμα σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση".

"Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων βρισκόμαστε δίπλα στον Διευθυντή του σχολείου μας ο οποίος με συναισθηματική νοημοσύνη, ακεραιότητα και οργανωτική ικανότητα καθοδηγεί το σχολείο στον στόχο του, να έχουν τα παιδιά μας πρόσβαση στην καλύτερη εκπαίδευση και σε ένα σχολικό περιβάλλον που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους", καταλήγει το Δελτίο Τύπου.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search