• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Εκπαιδευση

Στα Χανιά δεν έχει γίνει καμία αξιολόγηση εκπαιδευτικού στη 2βάθμια εκπαίδευση

March 24, 2023 649
 

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων στις 23/3/2023 συζητήθηκε  το θέμα της ατομικής αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Η εκτίμηση είναι ότι η διαδικασία της ατομικής αξιολόγησης έχει προχωρήσει ελάχιστα και ειδικά στα Χανιά δεν έχει γίνει καμία αξιολόγηση εκπαιδευτικού στη 2βάθμια εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα, σε δύο περιπτώσεις (1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου και Γυμνάσιο Κουνουπιδιανών) που επιχειρήθηκε να εφαρμοστεί η διαδικασία της αξιολόγησης, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων μαζί με συναδέλφους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στην επιτροπή αγώνα, βρέθηκαν στα σχολεία αυτά και με τη στάση τους απέτρεψαν τη διαδικασία.

Στην κινητοποίηση αυτή βρήκαν συμπαράσταση από την πλειοψηφία των εκπαιδευτικών των σχολείων που συμμετείχαν σε στάση εργασίας.

Η θέση του Σωματείου είναι ότι οι κινητοποιήσεις αυτές πρέπει να συνεχιστούν για όσο χρειαστεί. Πρόκειται για μια μάχη που αφορά όλους, τόσο τους νέους όσο και τους παλιούς συναδέλφους.

Αποφασίστηκαν:

1) Η ενεργοποίηση του απεργιακού ταμείου της ΕΛΜΕ Χανίων.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων, θέλοντας να στηρίξει τον αγώνα των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, και αναγνωρίζοντας την οικονομική πίεση που ασκείται με τις δυσανάλογες – σε σχέση με τον καθαρό μισθό - περικοπές της μισθοδοσίας τους σε περίπτωση απεργίας ή στάσης εργασίας, αποφάσισε ομόφωνα την ενεργοποίηση του απεργιακού ταμείου της ΕΛΜΕ Χανίων, για τους συναδέλφους που κάνουν στάση εργασίας με σκοπό τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις. Το επόμενο διάστημα θα διευθετηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και θα ενημερωθούν οι συνάδελφοι.

2) Η συμμετοχή στη σύσκεψη που διοργανώνουν το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και το Συνδικάτο Οικοδόμων στο Εργατικό κέντρο Χανίων τη Δευτέρα 27/3 στις 6:30μμ με θέμα «Η ζωές μας ή τα κέρδη τους».

Ψηφίσματα:

1) Ψήφισμα στήριξης του αγώνα των μαθητών του ΕΠΑΛ Κισσάμου και των γονέων τους για άμεση λύση του στεγαστικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν (ομόφωνα).

2) Καταγγελία της συνδικαλιστικής δίωξης του Παναγιώτη Κάτσαρη, σε εφαρμογή του ν Χατζηδάκη, επειδή τόλμησε μαζί με τους εργαζόμενους-απεργούς στο Ινστιτούτο Καλαμάτας - ΔΑΟΚ να περιφρουρήσει την πανεργατική απεργία της 8/3 (ομόφωνα).

3) Ψήφισμα Συμπαράστασης προς τη γιατρό Αργυρή Ερωτοκρίτου που διώκεται για τη συνδικαλιστική της δράση (ομόφωνα).

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search